Büyükşehir pehlivanları madalya avında

featured

Büyükşehir pehlivanları madalya avında

Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreş takımı sporcuları, şehrimizi Türkiye’nin dört bir yanında temsil etmeye devam ediyor. Son olarak 26. Geleneksel Sancaktepe Yağlı Güreşleri’ne katılan pehlivanlar, 5 farklı kategoride madalya elde etti.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi güreş takımı sporcuları adından söz ettirmeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından şampiyonluklar ve derecelerle dönen pehlivanlar, çıktıkları her turnuvada gösterdikleri performansla adeta parmak ısırtıyor. Son olarak 26. Geleneksel Sancaktepe Yağlı Güreşleri’ne katılan pehlivanlar, çeşitli kategorilerde birincilik ve dereceler elde etti. Toplamda 500 pehlivanın katıldığı müsabakalarda, başpehlivan Serdar Yıldırım ikinci, başaltında Rıdvan Kaya birinci, büyük ortada Yusuf Erdoğan birinci, ayak boyunda Abdurrahman Mutlu üçüncü ve teşvik 1 boyda Fahrettin Adil ikincilik elde etti.

 

“Pehlivanlarımız destan yazıyor”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, sporcuların tarihi başarılara imza attıkları ifade edilerek “Büyükşehir Belediyemizin pehlivanları özellikle bu yıl göstermiş oldukları performans ve elde ettikleri şampiyonluklarla adeta bir destan yazma yolunda hızla ilerlemektedir. Türkiye’nin birçok ilinde düzenlenen yağlı güreş organizasyonlarında bizleri en güzel şekilde temsil eden ve hem kulübümüzü hem de şehrimizi onurlandıran pehlivanlarımızı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Sporcularımızın göstermiş olduğu bu üstün başarıların gelecekte de devamını diliyor ve bizlere yaşattıkları bu gurur için her bir sporcumuza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!