Büyükşehir Ligi Galibiyetle Tamamladı:85-68

featured

Büyükşehir Ligi Galibiyetle Tamamladı

Büyükşehir Basket, zorlu lig maratonunu Eskişehir Basket önündeki 85-68’lik galibiyetle tamamladı. Bu sonuçla Büyükşehir’in play-offlardaki rakibi İzmir temsilcisi Gediz Üniversitesi oldu.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 34. hafta maçında Eskişehir Basket ile karşılaştı. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan zorlu mücadeleye Caner Ercan, Sean Evans, Can Akın, Melih Yıldız ve Kerem Özkan 5’i ile çıkan Büyükşehir, ilk periyodu 31-15 önde tamamladı. Maçın 2. çeyreğinde de üstün bir oyun ortaya koyan Büyükşehir Basket, farkı 19 sayıya çıkardı ve ilk yarıyı 49-30’luk skorla önde tamamladı. Mücadelenin 3. çeyreğinde de rakibinin oyunu dengelemesine izin vermeyen Büyükşehir, son periyoda 67-52’lik skor avantajıyla girdi. Mücadelenin son dakikalarında farkı daha da açan Büyükşehir Basketbol Takımı, güçlü rakibini 85-68 mağlup etti. Büyükşehir bu sonuçla ligde normal sezonu 5. sırada tamamladı ve play-offtaki rakibi İzmir temsilcisi Gediz Üniversitesi oldu. Büyükşehir Basket play-offlardaki ilk iki maçını deplasmanda oynayacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!