Büyükşehir liderliğini sürdürdü:89-82

featured

Büyükşehir liderliğini sürdürdü

Büyükşehir Basket, TBL 20. hafta programı kapsamında Atatürk Kapalı Spor Salonunda ağırladığı Yalova Belediyesi’ni 89-82’lik skorla mağlup etti. Burak Bıyıktay’ın öğrencileri bu sonuçla ligdeki liderliğini sürdürdü.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi (TBL) 20. hafta programı kapsamında Yalova Group Belediye ile Atatürk Kapalı Spor Salonunda karşılaştı. Müsabakaya Yiğitcan Turna, Calvin Harris, Kerem Özkan, Hakan Yapar ve Charles Jackson 5’i ile çıkan Büyükşehir ilk çeyreği 22-23 geride kapattı. Müsabakanın 2. çeyreği ile birlikte hücum ve savunmada sahaya hakim olan Büyükşehir, devreye 48-43’lük skor avantajıyla gitti.

 

Yiğitcan’dan 22 sayı

Müsabakanın 3. çeyreğinde de oyun üstünlüğünü elinde tutan Büyükşehir Basket, son periyoda 7 farkla 71-64 önde girdi. Son çeyrekte de farkın kapanmasına izin vermeyen Büyükşehir, parkeden 89-82’lik skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte dev adamlar liderliğini sürdürdü. Büyükşehir Basket’te Yiğitcan Turna, 22 sayıyla takımının en skorer ismi oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!