BÜYÜKŞEHİR KARATE’DE PARLIYOR

BÜYÜKŞEHİR KARATE’DE PARLIYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN GENÇ KARATECİLERİ BÜYÜKLERE KORKU VERDİ

Sakarya Büyükşehir Karate Takımının Genç Sporcuları İlk Kez Mücadele Ettikleri Büyükler Türkiye Karate Şampiyonasında Göz Doldurdu.

17-20 Aralık Tarihlerinde Adana’da Yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonasına Genç Sporcuları İle Katılan Büyükşehir Karate Takımında 1997 Doğumlu Genç Sporcuların Ortaya Koydukları Mücadele İlerisi İçin Umut Verdi.

2 Bayan 4 Erkek Sporcu İle Şampiyonada İlimizi Temsil Eden Büyük şehirli Karate Takımı 2 Gümüş 1 Bronz Madalya Kazanarak İlimize Dönmüştür.

55 Kg Bayanlarda Aleyna SEZER, (+)68 KG Bayanlarda Sena YILMAZLAR Şampiyonada Gümüş Madalya (+)84 kg Erkeklerde Metehan KABASAKAL Bronz Madalya Kazanmışlardır.

Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Orhan BAYRAKTAR Şampiyonayı Yerinde Takip Etti; Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Orhan BAYRAKTAR Adana’da İlimizi Temsil Eden Sporculara Destek vermek ve Şampiyonayı Takip Etmek Amacı İle Takımımızı Yalnız Bırakmadı. Sporcuların Performansından Memnun Kalan Kulüp Başkanı Orhan BAYRAKTAR Madalya Alan Tüm Sporcular İle Mücadele eden Genç Sporcuları Kutladı.

Türkiye Şampiyonasında Sporcuların Performansları İle İlgili Bir Değerlendirmede Bulunan Antrenör Mustafa SOLMAZ; Adana’da Yapılan Türkiye Şampiyonasına Daha Önce Hiç Katılmayan Tamamen Genç ve Geleceği Olan Sporcularımızla Katıldık.

Geçtiğimiz Yıllarda Kulübümüzü Büyüklerde En Üst Düzeyde Başarı İle Temsil Eden ve Kulübümüze Büyük Başarılar Kazandıran Enes ERKAN ve Şeyda BURUCU Gibi iki önemli sporcumuzun çeşitli nedenlerle katılmadıkları Şampiyonada Gençlerimiz Gösterdikleri Mücadele ile Enes ve Şeyda’nın Arkasından Onların Başarılarına Uzanabilecek kapasitede olduklarını ortaya koydular.

Mayıs Ayında Fransa’da Yapılacak Büyükler Avrupa Şampiyonasının Seçmesi Niteliğinde Yapılan Şampiyonada Enes ERKAN Şampiyonaya Katılmadan Ülkemizi Avrupa Şampiyonasında Her Zaman Olduğu Gibi Başarı İle Temsil Edecektir. Amacımız Enes ve Şeyda’nın Ardından Büyükler Milli Takımına Yeni Sporcular Vermektir. Bu Hedefe En Yakın Sporcularımız Adana’da Yarışan Gençlerimizdir. 1997 Doğumlu Bu Gençlerimiz Ortaya Koydukları Mücadele İle Bizlere Umut Verdiler.

Özellikle 55 kg Bayanlarda Aleyna SEZER (+) 84 KG Erkeklerde Metehan KABASAKAL Ortaya Koydukları Mücadele İle Hem Kendilerine Kürsüde Yer Buldular Hem de Büyükler Milli Takımında Yarışabilecek Kapasitede Olduklarını Herkese Gösterdiler. Öyle Zannediyorum ki Kısa Süre Sonra Bu Çizgilerini Bir Adım Daha Öne Taşıyabildikleri Takdirde Enes ve Şeyda’nın Ardından Aynı Heyecanı Bizlere Yaşatacaklardır.

Her ne kadar Kürsüye Çıkamamış Olsalar’ da 67 KG’DA Yarışan Ercan KAÇAR ve 75 KG’ da Yarışan Fatih ŞEN’ de Mücadeleleri İle Dikkat Çektiler.

Bizim Amacımız Kulübümüzün ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki TOÇOĞLU İle Kulüp Başkanımız Sayın Orhan BAYRAKTAR ’ın Destekleri İle Milli Takımın Tüm Kategorilerinde Sporcularımızın Mücadele Etmesi En Alttan En Üst Kategoriye Kadar Sakarya Büyükşehir’in Adını Milli Takımda Sürekli Hale Gelmesidir. Planımız Günlük Geçici Başarılar Değil Sürekli ve Sistemli Bir Başarı Ortaya Koymaktır. Bunun İçin Büyüklerimizin Destekleri ile Tüm Ekibimiz İle Birlikte Çalışmalarımızı Sürdürmekteyiz Dedi.

HEP DESTEK TAM DESTEK

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!