BÜYÜKŞEHİR KARATE’DE 2017 ‘YE HIZLI BAŞLADILAR

featured

BÜYÜKŞEHİR KARATE’DE 2017 ‘YE HIZLI BAŞLADILAR – BÜYÜKŞEHİR BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ

ŞEYDA BURUCU TEKRAR ZİRVEDE

BÜYÜKŞEHİR KARATE BOLU’DAN MUTLU DÖNDÜ – BÜYÜKŞEHİR KARATE’NİN ALTIN KIZLARI

Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Karate Takım 19-22 Ocak Tarihlerinde Bolu’da Yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonasından Özellikle Bayanlarda İstediğini Alarak Döndü.

BoLU İlinde Yapılan 2017’NİN İlk Önemli Müsabakasında Mücadele Eden İlimizin Başarılı Takımlarından Büyükşehir Karate Takımı Bayanlar ’da   Bir Şampiyonluk Bir İkincilik Bir Üçüncülük Elde Ederek Büyük Bayanlarda Önemli Bir Başarıya İmza Attı.

68 Kg’da Mücadele Eden Şeyda BURUCU ile Seray KOÇALİ Guruplarındaki Tüm rakiplerini Yenerek Final Maçında Karşılaştılar. Sakarya Büyükşehir Belediyesinin Karşılaştığı 68 kg Bayanlar Finalini Tecrübesini Kullanarak Takım Arkadaşına Üstünlük Sağlayan Şeyda BURUCU 3-0’lık Galibiyet İle Türkiye Şampiyonluğuna Ulaşırken Seray KOÇALİ’ de 68 KG’DA Türkiye İkincisi Olarak Büyük Bayanlardaki En Önemli Başarılarından Birini Elde Etti. 61 Kg’da Mücadele Eden Aleyna SEZER İse Yarı Final Müsabakasında İstanbul Başak şehir Belediye Spor Kulübünden Rakibine 1-0 Kaybederek Final Şansını Kaçırdı Ardından Çıktığı Bronz Madalya Mücadelesinde Kocaeli Büyükşehir Kâğıt Spor Kulübünden Olan Rakibi Karşısında 6-2’lik Üstünlükle Kürsüde Kendine Yer Buldu.

Büyükşehir Karate Takımı Erkeklerde İse Şansızlıklar Sonucunda Kürsüden Uzak Kaldı. 67 Kg’da Mücadele Eden Ercan KAÇAR Yarı Finale Kadar Kazandığı Üç Maçın Sonunda Yarı Final Maçında 1-0 Kaybederek Bronz Madalya Mücadelesinde Reposaj Finali Öncesi Isınma Esnasında Geçirdiği Sakatlık İle Madalya Maçına Çıkamadı ve Şampiyonaya Veda Etti.

75 Kg’da Mücadele Eden Fatih ŞEN İse 3. Tur Müsabakasında 4-1 Önde Olduğu Sırada Rakibine Vurmuş Olduğu Yumruk Sonucunda Rakibinin Yaralanmasına Neden Olduğundan Dolayı Hakemlerinde Abartılı Tutumu Karşısında Müsabakadan Diskalifiye Edilerek Madalya Şansını Kaybetti

Müsabakalar ve Büyükşehir Karate Takımı İle İlgili Açıklama Yapan Kulüp Antrenörü Mustafa SOLMAZ  Yaptığı Açıklamada Büyükler Türkiye Şampiyonasının Federasyon Faaliyetlerinin İçerisinde Yer Alan En Önemli Ulusal Faaliyet Olduğunu Belirterek Bolu’da Gerçekleşen Müsabakalarda Kulübümüzü Temsil Eden 7 Sporcumuzdan Bir Tanesinin Dışında İstediğimiz Verimi ve Mücadeleyi Aldığımızı Söyleyebilirim Derken,

Özellikle Bayan Sporcularımız Aldıkları Madalyalar İle Bayanlarda Söz Sahibi Olduğumuzu Ortaya Koyduklarını Belirten SOLMAZ Şeyda BURUCU Bizim İlimizin Yetiştirdiği En Önemli Bayan Sporcumuz Tecrübesi ve Kalitesi İle Bir Süre Ara Vermesine Rağmen Döndüğü Şampiyonada 68 kg’da Şampiyon Olmasını Bildi ve Bizi Mutlu Eden Bir başka Nokta’da Final Müsabakasın da 1997 Doğumlu Genç Sporcumuz Seray KOÇALİ İle Mücadele Etmiş Olması Oldu Buda Gösteriyor ki Başarılı Vitrin Sporcularımızın Arkasından Yeni Sporcularımız Sahne Alıyorlar

61 Kg’da Mücadele Eden Aleyna SEZER Yine 97 Doğumlu Genç bir Sporcumuz ve Bana Göre Şuanda Türk Milli Takımı İçin Bayanlarda 1-2 Yıl İçerisinde Çok Başarılı Olabilecek Ülkemize Madalya Getirebilecek Bir Sporcumuz Olarak Görüyorum ve Madalya Alan Kızlarımızı Kutluyorum Dedi.

Erkekler ’de ise Fatih ŞEN, Ercan KAÇAR, Gibi Yetenekli Sporcularımız Bir tanesi Hakem Bir tanesi de Sakatlık Sonucu Madalyadan Uzak Kaldılar Bazen Böyle Durumlar Olabiliyor Ercan KAÇAR Bize 67 kg’da Üçüncülük Madalyasını Çok Rahat Getire Bilirdi Fakat Maçtan 20dk. Önce Isınırken Sakatlandı. Fatih ŞEN 75 Kg’da Şampiyon Olabilecek Potansiyele Sayipken Hakem Hatası İle Diskalifiye Edildi. Arslan KUTLU Mücadelesi İle Alkış Aldı. Metehan KABASAKAL ise Bizi Bu Maçlık Hayal Kırıklığına Uğrattı.

Sonuç Olarak İyi Bir Takımımız Yetenekli Sporcularımız ve Bize Sürekli Desteğini Arttıran Bir Kulübümüz Var Sorumluluklarımızı Bilincinde İlimiz Sporuna Hizmet Ederek Ülkemize Gurur Kaynağı Olacak Sporcularımızı Hazırlamak Bizim Hedefimiz Bu Doğrultuda Çalışıyoruz Tüm Ekibimizi Kutlarım Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!