Büyükşehir hentbol sezonu ikinci olarak bitirdi

featured

Büyükşehir hentbol sezonu ikinci olarak bitirdi

Büyükşehir hentbol, Hentbol Süper Ligi Play-Off final serisinin üçüncü maçında Beşiktaş Safi Çimento’ya son saniyede yediği golle 33-34 mağlup oldu. Bu sonuçla final serisini kaybeden Büyükşehir sezonu ikinci olarak tamamladı.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi hentbol takımı, Erkekler Hentbol Süper Ligi 2023-2024 Sezonu Play-Off Final serisinin üçüncü karşılaşmasında Beşiktaş’ı konuk etti. TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanan ve Serdivan Spor Salonu’nda oynanan final mücadelesinde son saniyede yediği golle mağlup olan Büyükşehir, seriyi kaybetti ve sezonu ikinci olarak tamamladı.

 

Seri 3-0 bitti

Karşılaşmaya Taner Günay, İlkan Keleşoğlu, Onur Ersin, Mohammed Miri, Darko Stevanovıc, Oğulcan Güney ve Çetin Çelik 7’lisi ile başlayan Büyükşehir Hentbol, ilk yarıyı 15-18’lik skorla geride kapattı. İkinci yarıda başa baş geçen mücadelede Büyükşehir, son saniyede yediği golle sahadan 33-34’lük skorla mağlup ayrıldı. Bu sonucun ardından Büyükşehir, final serisin, 3-0 kaybetmiş oldu ve sezonu ikinci olarak tamamladı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!