Büyükşehir evinde kaybetti 64-88

featured

Büyükşehir evinde kaybetti 64-88

Basketbolde Gençlerde TBL 2 ye çıkma mücadelesinde grubunda, Playofa çıkma garantisini  İzmir Modefonu yenerek elde eden Büyükşehir Belediyespor , son maçında evinde ,taraftarı önünde farklı yenildi. 64-88.Karşılaşmayı çok az sayıda İSt.Kadıköy taraftarıda izledi. Bu arada  müsabakanın gözlemciliğini Alpay Alev yaparken ,yeni GSİM ile Büyükşehir Belediyespor Başkanı  Cevat Ekşi maçı beraber izlediler. NAZIM AKTÜRK

SON PERİYOT TA KAYBETTİ

Büyükşehir Belediyespor İstanbul’da ilk maçı son saniye basketiyle kaybettiği  rakibi İst. Kadıköy’le üç periyot başa baş bir oyun sergiledi. İlk ve üçüncü periyotları önde kapatan temsilcimiz ,son periyotta hem kendi, hemde rakip pota altında etkili olamayınca Pota altından farklı yenik ayrıldı. İst Kadıköy önünde ilk periyotu 26-24 önde kapatan BŞB Spor kulübü ikinci periyotu 15-25 kaybedince ilk yarı içinde soyunma odasına 41-49 yenik gitti. Üçüncü periyotu 15-13 kazanan ancak son periyotu  8-16 kaybeden  temsilcimiz ikinci ve son periyottaki kötü oyunun sonucunda İst Kadıköye  evinde 64-88 kaybetti ve gruptan ikinci takım olarak Playofa kaldı.

RAKİP ANKARADAN

TBL 2 ye çıkmak adına grup aşamasını ikinci olarak gecen Büyükşehiir Belediyesporun  rakibimde belli oldu. İstanbul Kadıköye  yenmesi sonrası temsilcimizin Playoftaki rakibi  Ankara  Söğütsen oldu.  Büyükşehir kazansaydı Konya Basketle eşleşecekti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!