Büyükşehir Evinde Galip:86-67

featured

Büyükşehir Evinde Galip

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Eskişehir Basket ile oynadığı mücadeleden 86 – 67’lik skorla galip ayrılan taraf oldu.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi 2. hafta programı kapsamında Eskişehir Basket ile karşılaştı. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Basketbol Şubesi Başkanı Akif Köse ve çok sayıda taraftar izledi.

 

19 Sayı Fark

Mücadeleye Can Akın, Calvin Harris, Hakan Yapar, Kerem Özkan ve Charles Jackson ilk 5’i ile başlayan Büyükşehir ilk çeyreği 21 – 14 önde tamamladı. Maçın 2. çeyreğinde de oyun üstünlüğünü koruyan Büyükşehir Basket, ilk yarıyı 14 sayı farkla 46 – 32 önde kapattı. İkinci yarıda da oyunun kontrolünü bırakmayan Büyükşehir, 3. çeyreği 70 – 45’lik skorla tamamladı. Maçın son çeyreğinde de üstün bir oyun sergileyen Büyükşehir Basket, parkeden 19 sayı farkla 86 – 67 galip ayrıldı. 23 sayı atan Calvin Harris maçın en skorer oyuncusu oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!