Büyükşehir Basket’in parolası mutlak galibiyet

featured

Büyükşehir Basket’in parolası mutlak galibiyet

Türkiye Basketbol 3. Ligi’nde mücadele eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımı, 4 Haziran’da Ankara temsilcisi Söğütsen Seramik ile deplasmanda karşılaşacak. İlk maçı 92-87 kaybeden temsilcimiz, en az 6 sayı farkla galip gelmesi durumunda play-off oynayacak. Sıkı bir hazırlık içinde olan takımın parolası mutlak galibiyet.

 

Türkiye Basketbol 3. Ligi’nde mücadele eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Kulübü Play-Off için parkeye çıkıyor. 4 Haziran Cumartesi günü saat 15:00’da Ankara MEB Beşevler Spor Salonunda karşılaşacağı Söğütsen Seramik’e karşı parolası mutlak galibiyet olan temsilcimiz play-off grubuna kalabilmek için en az 6 sayı farkla kazanmak zorunda.

 

2. Lig yükselme Play-Off grupları için son şans

Yapılan açıklamada, “Basketbol Kulübümüzün Cumartesi günü Ankara MEB Beşevler Spor Salonunda saat 15:00’da karşılaşacağı Söğütsen Seramik maçı Play-Off gruplarına katılabilmek için son şansımız. İlk maçı kendi evimizde talihsiz bir şekilde kaybetmiştik. Deplasman karşılaşmasında 6 sayı ve üstü bir farkla kazanmamız halinde Balıkesir’de gerçekleşecek olan 2. Lige yükselme Play-Off gruplarına katılmaya hak kazanacağız. Mutlak galibiyet ile Ankara’ya uğurladığımız takımımıza başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!