Büyükşehir Basket’e Milli Pivot

featured

Büyükşehir Basket’e Milli Pivot
Büyükşehir Basketbol Takımı, milli formayı uzun yıllar terleten ve Basketbol Süper Ligi’nin değişilmez oyuncularından olan Kerem Gönlüm’ü transfer etti. Kaliteli bir kadro oluşturarak yeni sezona girecek olan Büyükşehir’de hedef; Basketbol Süper Ligi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Daha önce takımın başına tecrübeli koç Burak Bıyıktay’ı getiren Büyükşehir, Yiğitcan Turna, Hakan Yapar, Hadi Doğan ve Tufan Önen gibi isimleri kadrosuna dahil etmişti. Büyükşehir Basket son olarak ise; A Milli Takım’da uzun yıllar forma giyen ve Basketbol Süper Ligi’nde şampiyonluklar yaşayan tecrübeli oyuncu Kerem Gönlüm’ü de kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Çok önemli bir ismi takıma kazandırdıklarını vurgulayan Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, iddialı bir takım kurduklarını belirtti.

Tecrübe Abidesi
Köse açıklamalarını şu şekilde noktaladı; “Bu yıl transfer piyasasında adımızdan sıkça söz ettiriyoruz. Gerek baş antrenörümüz gerekse aldığımız oyuncular kamuoyunun takdirini topladı. Son olarakta Kerem Gönlüm’ü kadromuza dahil ettik. Gönlüm, hem A Milli Takımımızda hem de Basketbol Süper Ligi’nde önemli başarılara imza attı. Adeta bir tecrübe abidesi. Onun kalitesi ve tecrübesi bu yıl bizimle beraber olacak. Bu transferde emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Hayırlı olsun.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!