BÜYÜKŞEHİR BASKET’E DEV SPONSOR

featured

BÜYÜKŞEHİR BASKET’E DEV SPONSOR

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor, forma göğüs reklamı için Türk Traktör’le sponsorluk anlaşması yaptı.

SPORCULARA FABRİKA GEZDİRİLDİ

Erenler’de bulunan Türk Traktör fabrikasında düzenlenen sponsorluk anlaşmasının imza törenine Türk Traktör Genel Müdürü Marco Votta, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Canbeyli,  Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, B. Şehir Basket başkanı Akif Köse ile antrenör ve oyuncular katıldı.Program gereği fabrika temsilcilerinin nezaretinde sporculara ve basın mensuplarına traktör imalatının yapıldığı bantlar gezdirildi.

KONUŞMALAR YAPILDI

Daha sonra bantların ortasında kurulan podyumda taraflar masaya okurdular. İlk konuşmayı Türk Traktör Genel Müdürü Marco Votta yaptı. Votta, yaptığı konuşmada, Türk Traktör ile Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımını bir arada görmekten mutlu olduğunu kaydetti. 60 yılı aşkın bir süredir yatırım yaptıkları bölgelere değer katmak için çalışma yürüttüklerini belirten Votta, “Geçtiğimiz yıl bu yaklaşımla, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Spor Kulübü ile bir işbirliği yaptık. İşbirliğimizden bu yana kaydettiğimiz ilerlemeye tanık olmaktan da gururluyum. Bu yıl kendine bir üst lig hedefi koyan bu başarılı takımın ve sporcularının yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çünkü sizler alın terinizle Türkiye’ye bir değer yaratıyorsunuz. Yolunuz açık olsun, başarılarınız bol olsun, hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.

BAYRAKTAR “ FORMA HEDİYE ETTİ

Daha sonra biri konuşma yapan Sakarya Büyükşehir Belediyespor Başkanı Orhan Bayraktar da üç yıl önce Büyükşehir Belediyesi bünyesinde profesyonel basketbol takımını kurduklarını kaydetti. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde başladıkları serüveni Basketbol 1. Ligi’ne taşıdıklarını, son iki sezondur Spor Toto Basketbol Ligi’nin kapısından döndüklerini belirten Bayraktar, “Kısa bir süre önce kurulmuş olmamıza rağmen Türk basketbolunda adından söz edilir bir takıma sahibiz. Daha yapacak çok işimiz var, tüm şehrin desteği arkamızda, Sakarya’daki spor sevgisi basketbolla şahlandı” ifadelerini kullandı.Konuşmalardan sonra hazırlanan sponsorluk sözleşmesi Votta ile Bayraktar tarafından imzalandı.  İmzaların atılmasının ardından Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, Türk Traktör Genel Müdürü Marco Votta’ya takımın formasını hediye etti. Son olarak ta  fabrika çalışanlarının da katılımıyla aile fotoğrafı çektirildi.HABER VE FOTOLAR : Sırrı ŞANLI

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!