Büyükşehir Basket Yarı Final İçin Sahada

featured

Büyükşehir Basket Yarı Final İçin Sahada

Büyükşehir Basket, Gediz Üniversitesi ile playoff çeyrek final serisinin üçüncü maçına çıkacak. 17 Mayıs Salı günü, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak mücadele, saat 19.00’da başlayacak. Seride 2 – 0 önde olan Büyükşehir Basket, mücadeleden galip ayrılması halinde yarı final vizesini alacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Gediz Üniversitesi ile playoff çeyrek final serisinin üçüncü maçında karşılaşacak. 17 Mayıs Salı günü, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak mücadele, saat 19.00’da başlayacak. Seride 2 – 0 önde olan Büyükşehir Basket, mücadeleden galip ayrılması halinde yarı finale çıkacak. Biletlerin Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun içerisinde bulunan basketbol ofisinden satışa çıkarıldığını belirten Basketbol Şube Başkanı Erdal Şenkardeş, tüm taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Seriyi 3 – 0’la Noktalayacağız

Seriyi 3 – 0’la noktalamak istediklerini belirten Şenkardeş, “Playoff çeyrek final serisine çok güzel bir başlangıç yaptık. Deplasmanda oynadığımız iki maçı da galibiyetle noktaladık. Şimdi sıra serinin üçüncü maçında. Bu maçı da kazanıp yarı final vizesini almak istiyoruz. Taraftarlarımıza büyük iş düşüyor. İnşallah taraftarlarımızın desteği, oyuncularımızın iyi performansı ile parkeden galip ayrılan taraf biz olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!