Büyükşehir Basket Trabzonspor maçına hazır

featured

Büyükşehir Basket Trabzonspor maçına hazır

15 Ekim Pazar günü karşılacağı Trabzonspor maçının öncesinde değerlendirmelerde bulunan Fall, “Ben taraftarlarımızın buraya gelerek bize çok iyi destek vereceklerini düşünüyorum” derken, Jones ise, “Bence burada çok güzel bir atmosfer olacak ve güzel vakit geçireceğiz” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü 15 Ekim Pazar günü saat 13.00’da oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını Sakarya Spor Salonu’nda sürdürüyor. Bu sezon yeni salonunda ve ilk defa taraftarlarıyla buluşacak olan Büyükşehir Basket’te oyunculardan Moustapha Fall ve Lazeric Jones değerlendirmelerde bulundu. Fall, maça hazır olduklarını söylerken, Jones ise salonda güzel bir atmosfer olacağını düşündüğünü söyledi.

 

Daha iyi olacağım

Sezonun ilk haftasında kaybedilen Büyükçekmece maçının ilk 3 çeyreğinde güzel bir oyun sergilediklerini düşündüğünü söyleyen Moustapha Fall, “Birlikte iyi bir takım görüntüsü verip son periyotta durduk. Faul problemleri yaşadık ve rakip geri döndü, bunun olmasına izin veremeyiz. 3 tane hücum faulü yaptım. Bu benim oyunumu çok ciddi şekilde etkiledi. Normalde kariyerim boyunca çok fazla hücum faulü yaptığımı söyleyemem. Son maçtaki videoyu izlediğimde gereksiz fauller yaptığımı gördüm. Bu konuda daha dikkatli olacağım.  Daha iyi oynayabilirdim. Sonraki maçlarda daha iyi olacağımı düşünüyorum. Sezonun içerideki ilk maçına çıkacağız. Bence herkes bu maça hazır ve heyecanlı olacaktır. Ben taraftarlarımızın buraya gelerek bize çok iyi destek vereceklerini düşünüyorum” diye konuştu.

 

Çok çalıştık

Büyükçekmece maçının ilk 3 çeyreğinde iyi bir oyun çıkardıklarını ama işleri stabil götürmenin biraz zaman alacağını vurgulayan Lazeric Jones, “Daha iyi oynayabilirdim. Faul problemine girmeyebilirdim. Sanırım bu biraz canımızı acıttı. Diğer maçlarda daha iyi olacağıma inanıyorum. Calvin J. Harris ile uzun zamandır beraber oynuyoruz. Onunla birçok maç geçirdik. Oyun tarzını gerçekten çok seviyorum. Birbirimize alışkınız. Topla olan ilişkisi ve şutör özelliği onunla daha iyi anlaşmamızı sağlıyor. Rodney çok genç ve henüz yolun başında. Zaman geçtikçe onunla da iyi bir uyum yakalayacağımıza inanıyorum. Trabzonspor maçı için çok çalıştık. Maça hazırız. Taraftarlarımızla karşılaşacağım için çok heyecanlıyım. Onlarla son görüşmemizin üzerinden biraz vakit geçti. Bence burada çok güzel bir atmosfer olacak ve güzel vakit geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!