Büyükşehir Basket O İsimlerle İmzaladı

featured

Büyükşehir Basket O İsimlerle İmzaladı

Büyükşehir Basketbol Takımı, yeni sezon öncesinde önemli isimleri kadrosuna dahil etti. Büyükşehir iç transferde Can Akın, Kerem Özkan ve Tunahan Dikmen ile anlaşırken; dış transferde ise Hakan Yapar, Tufan Önen, Yiğitcan Turna ve Hadi Doğan ile resmi sözleşme imzaladı. Basketbol Şube Başkanı Akif Köse bu yıl tek hedeflerinin süper lig olduğunu kaydetti.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezon öncesinde iddialı bir takım kurmak için kolları sıvadı. Erdal Şenkardeş’ten görevi devralan yeni Basketbol Şubesi Başkanı Akif Köse ile transfer çalışmalarına başlayan Büyükşehir Basket, önemli isimleri kadrosuna dahil etti. Son olarak Türk Telekom’u çalıştıran Türk basketbolunun önemli isimlerinden Koç Burak Bıyıktay ile anlaşan Büyükşehir Basket, iç ve dış transferde de önemli isimlere imza attırdı.

 

Tek Hedef Süper Lig

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Şube Başkanı Akif Köse, “Yeni sezonda tek hedefimiz Süper Lig. Transfer çalışmalarımızı bu anlayışla sürdürüyoruz. İç transferde Fikret Can Akın, Kerem Özkan ve Tunahan Dikmen ile yeniden anlaştık. Basında da yer aldığı gibi Akhisar Belediyespor’dan Hakan Yapar, Best Balıkesir’le üst lig vizesi alan Tufan Önen, Tofaş ile şampiyonluk yaşayan Yiğitcan Turna ve Melikşah Ünivesitesi’nden Hadi Doğan ile resmi sözleşmeleri imzaladık” diye konuştu.

 

İlk Amerikalı Harris

İlk yabancı transferinide noktaladıklarını belirten Köse, “İlk yabancı transferimizi Polonya Ligi takımlarından Rosa Radom’da forma giyen Amerikalı Calvin J. Harris’le doldurduk. Hem kendi liginde hem de Avrupa arenasında boy göstermiş kaliteli bir oyuncu. Takımımıza da önemli katkılar vereceğine inanıyoruz. Yerli ve yabancı tüm transferlerimizin şehrimiz ve takımımız için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

O Sene Bu Sene

Kaliteli bir kadro oluşturduklarını belirten Şube Başkanı Akif Köse, “Yaklaşık 3 yıldır basketbol camiasının içerisindeyiz. 2 yıldır da Basketbol Süper Ligi’nin kapısından dönüyoruz. İnşallah bu yıl kapıları açacağız. Sil baştan bir takımla yola çıkıyoruz. Kaliteli ve tecrübeli isimleri kadromuza dahil ettik. Transferlerimiz devam edecek. Hem takımımızın kimyası hem de taraftarlarımızın desteği ile bu sezon üst lig vizesini alacağız” diye konuştu.

Calvin J. Harris CAN AKIN HAKAN YAPAR Tunahan Dikmen

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!