Büyükşehir Basket Darbeye Karşı Tek Yürek

featured

Büyükşehir Basket Darbeye Karşı Tek Yürek

Sakarya Demokrasi Meydanı’na konuk olan Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Yönetim Kurulu üyeleri darbeye karşı tek yürek oldu ve millete yenilen darbe girişimini lanetledi.

 

Sakarya’da FETÖ mensubu askerlerin darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti 15 Temmuz gecesinden itibaren devam ediyor. 15 Temmuz’dan bu yana direnişin simgesi haline gelen Demokrasi Meydanı, şehrin farklı renklerini de bünyesinde barındırıyor. Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Üyeleri de darbeye karşı tek yürek olarak, demokrasi platformundaki yerini aldı. Darbeye karşı omuz omuza olduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, demokrasi nöbetini son ana kadar sürdüreceklerini belirtti.

 

Müthiş Bir Direniş Örneği

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “15 Temmuz gecesi itibariyle meydanlardaki yerimizi aldık. Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte demokrasinin, özgürlüğün ve milli iradenin yanında olan kahraman halkımızı selamladık. Sakarya’da müthiş bir direniş örneği gösterildi. Bu meydanda da çok güzel bir birliktelik var. Hamdolsun darbe girişimi de milletimiz tarafından bertaraf edildi. Bizlerde son ana kadar demokrasi nöbetimizi sürdüreceğiz” diye konuştu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!