Büyükşehir Basket Acıbadem’e Hazırlanıyor

featured

Büyükşehir Basket Acıbadem’e Hazırlanıyor

Büyükşehir Basket, haftasonu oynayacağı Acıbadem Üniversitesi mücadelesinin hazırlıklarını sürdürüyor. Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, “29 Ekim Cumartesi günü ligimizin güçlü ekiplerinden Acıbadem Üniversitesi’ni evimizde ağırlayacağız. Tüm taraftarlarımızı takımımızın yanında olmaya davet ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Acıbadem Üniversitesi maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin ilk 5 haftasında 4 galibiyet alarak 2. sırada yer alan Büyükşehir Basket, evinde oynayacağı Acıbadem Üniversitesi karşısında galibiyet hedefliyor. Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, 29 Ekim Cumartesi günü oynanacak Acıbadem Üniversitesi mücadelesini kayıpsız geçmek istediklerini söyledi.

Rakip Acıbadem Üniversitesi

Köse, “Ligin ilk 5 haftasını geride bıraktık. Ligdeki ilk mağlubiyetimizi Pertevniyal karşısında aldık. Ardından Bursa deplasmanında ortaya koyduğumuz oyunla bu mağlubiyeti telafi ettik. 29 Ekim Cumartesi günü de bu ligin güçlü ekiplerinden Acıbadem Üniversitesi’ni evimizde ağırlayacağız. İnşallah taraftarlarımızın desteği ile bu engeli de aşacağımızı düşünüyorum. Tüm taraftarlarımızı takımımızın yanında olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!