Büyükşehir Başkente Avantajlı Gidiyor

featured

Büyükşehir Başkente  Avantajlı Gidiyor

Astra Gruop Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol, Türk Telekomspor karşısında seride 2-0 öne geçti.

A.G. Sakarya B.Ş.B. Basketbol, Türk Telekomspor’u 87-83 yenerek seride 2-0 öne geçti ve avantaj yakaladı. 3.Müsabaka 2 Mayısta Başkentte.

 

Türkiye Basketbol Ligi’ni 62 puanla lider tamamlayan Astra Gruop Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımı Play-Offtaki  Çeyrek final maçlarında Türk Telekomspor karşısında başarı arıyor.

Türk Telekomspor ile Adapazarı Atatürk Spor Salonunda oynanan ilk müsabakayı , A.G. Sakarya B.Ş.B. Basketbol takımı 87-89 kazanmıştı.

Serinin 2. Müsabakası yine Atatürk Spor Salonunda oynandı. Ozan Çakar Baş Hakem, Tekin Özibir’in 1. Yardımcı Hakem, Murat Amaç’ın ise 2. Yardımcı hakem olarak görev yaptığı müsabakada Erkan Kuyumcu gözlemci olarak görev yaptı.

Atatürk Spor Salonundaki müsabakayı Sakarya İl Jandarma Komutanı Emin Dursun, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel,  Sakarya B.Ş.B. Spor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar  ve çok sayıda sporsever izledi.

Temsilcimiz ilk periyodu 18-20 geride tamamladı.  Sakarya B.Ş.B. Basketbol takımı müsabakanın ilk yarısını 46-43 önde bitirdi. Astra Gruop Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol takımı, Türk Telekomspor karşısında son çeyreğe 74-61 önde girdi. Sakarya B.Ş.B. Basketbol takımı , Türk Telekomspor karşısında pota altından 87-83  galip ayrılarak,  seride 2-0 öne geçti ve yarı final için avantaj sağladı.

 

2 Mayıs’ta Ankara’da

Play-Off çeyrek final müsabakasında A.G. Sakarya B.Ş.B. Basketbol takımı  , Türk Telekomspor ile 3. Müsabakasını 2 Mayıs 2017 Salı günü Ankara TOBB ETÜ Spor Salonunda saat 18:00 ‘de oynayacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!