Büyükşehir ASKF Maskelerini teslim etti.

Büyükşehir ASKF Maskelerini teslim etti.
Sakarya Büyükşehir belediye başkanı Ekrem Yüce’nin talimatı ile ASKF üye spor Kulüplerine dağıtılmak üzere 3000 adet maske, Salı günü teslim edildi.
Maskeler ASKF ziyaret eden Sakarya Büyükşehir belediyesi daire başkanı İrfan Kardeş ve SBB spor kulübü başkanı Cevat Ekşi tarafından ASKF Başkanı Yaşar Zımba’ya Büyükşehir belediye başkanı Ekrem Yüce’nin selamları ile teslim edildi.
Ziyarette ASKF başkan yardımcısı Uğur Kobaş, genel sekreter yardımcısı Ahmet Silahçı ve Harmanlık spor teknik sorumlusu Teyfik Tetik de hazır bulundu.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba “Büyükşehir belediye başkanımıza teşekkür ederim. Herzaman olduğu gibi biz amatörleri düşündü. Başkanımız 3000 adet maske yolladı ancak yetmez ise Büyükşehir belediyesi, kulüplerimize tekrar maske takviyesi yapılacak. İnşallah bu zorlu süreçleri hep beraber aşacağız.  Ekrem Yüce başkanımıza teşekkür ederim. Maskeler belirli bir program dahilinde dağıtılacaktır. Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!