Büyük hedeflere koşan bir takım olacağız

featured

Büyük hedeflere koşan bir takım olacağız
Yeni sezonda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Büyükşehir Basetbol Spor Kulübü Koçu Selçuk Ernak, önemli açıklamalarda bulundu. Ernak, “İlk olarak bu ligde kalıcı olacak, daha sonraki sürelerde büyük hedeflere koşan bir takım ortaya çıkaracağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Koçu Selçuk Ernak, yeni sezon öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Sakarya’yı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde temsil edecek olmanın kendilerini heyecanlandırdığını aktaran Ernak, yeni sezonda da tüm taraftarların desteğinin çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Büyük hedeflerin peşinde koşan bir takım
Yeni sezon öncesinde hedeflerine ilişkin konuşan tecrübeli koç Selçuk Ernak, “Bu yıl daha zor ve ciddi takımların yer aldığı bir ligde mücadele edeceğiz. Öncelikle şunu belirtmem gerekir: Bu ligde kalıcı olmak çok önemli. Ayrıca bu sene oluşturduğumuz oyuncu iskeletinin üzerine her yıl uygun takviyeler yaparak önümüzdeki senelerde daha büyük hedeflerin peşinde koşan bir takım olacağız. Sakarya’da bu ışık ve potansiyel fazlasıyla mevcut” dedi.

Taraftarımıza daha çok ihtiyacımız var
Sakarya’da basketbola olan ilginin her geçen gün arttığına da dikkatleri çeken Ernak, “Her fırsatta ifade ediyorum: Bizi bugünkü konumumuza taşıyan en önemli faktörlerden biri seyircimizdir. Bu yıl taraftarlarımızın desteğine daha fazla ihtiyacımız olacak. Basketbol bilinciyle oynanan oyundan zevk alan taraftarlarımızın salonu doldurmalarını bekliyoruz. Bilindiği üzere bu yıl maçlarımızı daha büyük bir salonda oynayacağız. Daha güçlü ekiplerle karşılaşacağız. Sadece kendi evimizde oynadığımız maçlarda değil, deplasmanlarda da taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Hırslı ve agrasif bir takım olacağız
Transfer çalışmalarındaki son durumu paylaşan Koç Selçuk Ernak, “Takımımızı 7 yeni isimle güçlendirdik. Kerem Gönlüm, Tufan Önen, Doğukan Şanlı, Lazeric Jones ve Calvin Harris takımımız da kalan isimler oldu. Transfer çalışmalarımızı da böylelikle noktalamış olduk. Genç bir kadroya sahibiz. Hedefleri önünde duran, hırslı ve agrasif bir takım kurmaya çalıştık. Umarım tüm arkadaşlarımız aldıkları sorumlulukları yerine getirecek şekilde bir basketbol oynarlar. Sorumluluk bilinci takımımızı daha iyi noktalara taşıyacaktır” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!