Büyük Başkandan Tribün istiyorlar

featured

K.Akınspor  yönetiminin  yılların Mustafa Sert  futbol evi için bir isteği  var

Büyük Başkandan Tribün istiyorlar

Karaaptiler Akınspor bu ilin önemli bir futbol evi. Sakarya da saha sorunu yaşandığı anlarda Futbol bahcesinin kapılarını  Amatör futbola açan kuruluş yılının altında 1956 yazan K. Akınspor  gazetemiz araçılığı ile Mustafa Sert tesisleri için ufak olan ,taraftarı olan iki takım lı maçlarda sıkıntı yaratan büyük tribün isteğini , Spor kamuoyuna vede ilgili olanlar duyurdular. HABER NAZIM AKTÜRK

BÜYÜK BAŞKAN SESİMİZİ DUY

Karaptiler yönetimi Başkan Özkan Harmanlı, Muammer kabak, İrfan Akat Selman Şahinöz ve Turgut Yılmaz önderliğinde Bizim Sakarya Spor Yazarı Nazım Aktürk vasıtasıyla,Tribün isteklerini  Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğluna ilettiler. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ,Büyük şehir  Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlunun ,Akyazıya ,Hendeke   yaptırdığı tesislerle Amatör futbolun tesisleşmesi adına önemli projelere  imza attığını bildiklerini açıklarken , bu hizmet paketinden Karaaptilerede bir şeylerin uzanmasını beklediklerine vurgu yaptılar. Mustafa Sert tesislerinin futbola hizmet bahcesini kendi imkanlarıyla onardıklarını belirten Sarı Lacivertli ekipin yöneticileri, tesisin ufak olan taraftar Tribünün  büyütülmesiyle  önemli b ir eksiğin giderileceğini ,bunun içinde bu nacizhane isteğimizi Spora hizmet konusunda önemli adımlar atan Büyükşehir Belediye Başkanımızla paylaşmak istediklerini  dile getirdiler. Onlar isteklerini bizim aracılığımızla Büyük adrese gönderdiler. Sıra şimdi Büyükşehir Başkanı Zeki Toçoğlunda.

AKATTAN İLGİNÇ TESBİT

Karaaptiler Mustafa Sert tesislerinin tamamına yakın eksiklerini kendi imkanlarıyla giderdiklerine vurgu yapan Sarı Lacivertli ekipin deneyimli Onursal Başkanı İrfan Akat ,Dünyada Futbolun beşiği  İngiltere ise Sakaryadada  Futbolun Hizmet beşiği Karaaptiler dedi. İrfan Akat  bu ilginç tesbitin içini şu sözlerle doldurdu.Karaptiler Amatör futbola hem oynayarak ,hem de oyuncu yetiştirerek  katkı veren  Sarı Lacivertli ekip tesislerini yıllarca Amatör futbola sunarak  önemli bir sürece imza attığına vurgu yaptı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!