Bursa Zafer: 3-Hendek: 2

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10’ncu grup temsilcilerimizden Hendekspor ligin 8’nci haftasında aldığı liderlik koltuğunu 15’nci haftada Bursa’da bıraktı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10’ncu grup temsilcilerimizden Hendekspor ligin 8’nci haftasında aldığı liderlik koltuğunu 15’nci haftada Bursa’da bıraktı.

BAL’da 15’nci haftaya lider giren Hendekspor, deplasmanda Zaferspor’la karşı karşıya geldi. Güçlü rakip karşısında tutuk bir futbolla başlayan Hendekspor, maçın 6’ncı dakikasında Kemal’in attığı golle 1-0 geriye düştü. Erken gelen gol sonrası çabuk toparlanan Temsilcimiz Hendekspor 10’ncu dakikada Derviş’le 1-1’lik eşitliği yakaladı.

Beraberlik golü sonrasında ev sahibi Zaferspor, ataklarını sıklaştırırken, 18’nci dakikada yakaladığı pozisyonda Akın’la golü bularak yeniden üstünlüğü yakaladı 2-1. Bu gol sonrasında çabuk toparlanamayan Hendekspor rakibin ataklarını geri çevirirken, yakaladığı kontra atakta Mustafa ile bir kez daha beraberliği sağladı 2-2. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmayınca iki takım da soyunma odasına 2-2’lik beraberlikle gitti.

Mücadelenin ikinci yarısında daha istekli oynayan takım ev sahibi Zaferspor olurken, orta hakem Serhat Tan’ın verdiği kararlar Hendekspor’lu taraftarları ve oyuncuları adeta çileden çıkardı. Karşılaşma daha çok karşılıklı ataklarla geçerken, 87’nci dakikada Hendekspor’un attığı gol ofsayt gerekçesi ile sayılmazken, 89’ncu dakikada gelişen Zeferspor atağında Samet takımını bir kez daha öne geçiren golü kaydetti 3-2. Karşılaşmanın son dakikaları oldukça gergin geçerken, maçta başka gol olmayınca Hendekspor lider geldiği Bursa’da 3 puanı ve liderliği bırakmış oldu.

Bursa Zafer: 3-Hendek: 2

Hakemler: Serhat Tan, Utku Gök, Enes Berk Güçlü

Bursa Zaferspor: Volkan, Buğra, Hüseyin, Cihan, Emre, Murat (Samet), Hakkı, Kemalettin (Feyzullah), Akın (K.Kart), Talha, Cihan

Teknik Sorumlu: Menduh Fisdan

Hendekspor: Yakup, Mustafa (Gazanfer), Hakkı, Fatih, D.Hüseyin (Sercan), İ.Hakkı, Onur, Serdar (Emre), Hakan Soylu, Tolga, Muhammed

Teknik Sorumlu: Mehmet Ali Honca

Goller: Dk.6 Kemalettin, Dk.20 Akın, Dk.89 Samet (Bursa Zafer), Dk.10 D.Hüseyin, Dk.31 Mustafa (Hendekspor)

Kırmızı Kart: Dk.51 Akın (Bursa Zaferspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!