“ BUNDAN SONRA HER MAÇ ZOR “

featured

“ BUNDAN SONRA HER MAÇ ZOR “

Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, dünkü idman sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özdemir, Sultanbeyli galibiyetinden kadro tercihine kadar çeşitli açıklamalarda bulundu.

“ TAKIMIN KALBİ ORTA SAHADIR “

Osman Özdemir, idman sırasında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Sultanbeyli maçına değinen Özdemir, “Futbolda tek bir doğru var netice. Biz de o neticeyi aldık. Maçın içinde git-geller oldu ama kazanan biz olduk. Sakaryaspor hedefi olan bir takım oynadığı her maç zor maç. Sakaryaspor’a karşı oynamak başka bir şey. Bu zorlukları her maç yaşayacağız. Böyle maçları çözebilmek hedefe varma açısından önemli. Hayal ettiğimiz bir şampiyonluk var. Ardından play-off sistemi var. Bu yarışın içinde kalabilmek önemli. Her maça galibiyet almak için çıkacağız” diye konuştu. Sultanbeyli maçında yaptığı kadro seçimi konusuna da değinen Özdemir, “Bir takımın kalbi orta sahadır. Burayı daha fazla rekabete açmanın gereği olduğunu düşünüyorum. Benim için kadro istikrarı çok önemli. İleriki maçlarda da ufak tefek değişimler olabilir” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!