BUGSAŞ’I YENECEK GÜÇTEYİZ

featured

BUGSAŞ’I YENECEK GÜÇTEYİZ

Öncelikle tüm İslam Alemi’nin ve Sakaryalıların Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Sakaryaspor’umuz ligin ilk maçında hiç ummadığımız bir futbolla Karşıyaka’yla berabere kaldı, bu dünya’nın sonu değil.
Daha 33 maçımız var, ben Sakaryaspor’umuza güveniyorum.  Ligin sonunda bu işin üstesinden geleceğiz,  çünkü takımın başında çok  deneyimli  ve değerli hocalarımız  var.
Başta T. Direktörümüz Özdemir olmak üzere takımda çok futbolcu olunca tercih yapmakta  çokzorlandılar  ama ileriki haftalarda rayına oturacaktır.
Takımımızın bu yıl ilk defa idmanını izledim, Aytaç’ın Kulüple lisansı karşılıklı olarak fes edildi.  Aytaç’ta arkadaşlarıyla vedalaşarak takıma başarı dileklerini iletti ve Adapazarıspor’un yolunu tuttu.
İdmanı Başkan İsmail Gürses de izledi ve futbolculara moral verdi.  İdman hem neşeli hemde sert geçti. İdmanda ufak tefek sakatlıklar oldu fakat lige kadar düzelirler.
Ligin ikinci haftasında deplasmanda Ankara Bugsaş’la oynayacağız. Kalite olarak Sakaryaspor rakibine nazaran 2 adım önde,  galibiyete çok yakınız ancak futbolda başarı istiyorsak futbolcuların alacakları önemli bir mesele.
Parasal konular zamanında yerine getirilirse bu takım şaha kalkar. Para önemli bir mesele, eskilerinde dediği gibi parasız sadet olmaz.İş adamlarımızın da desteğiyle takımda maddi anlamda sorun kalmaz, paranın sorunun olacağını tahmin etmiyorum çünkü herkes odaklandı bu takımı TFF 1. ligine çıkarmak için. Taraftarolarak tam destek sağlayaraktribünleri dolduruyoruz ve doldurmaya devam etmeliyiz.
Kulüp Başkanı İsmail Gürses ve yönetim Kuruluna herkes güvensin, onlar gereğini yapacaktır. Ben de bu ekibe güveniyorum, Allah yardımcıları olsun.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!