BUCASPOR’LA OYNUYORUZ

featured

BUCASPOR’LA OYNUYORUZ

27 Temmuz’da Bolu Abant’ta kampa giren Sakaryaspor, hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

3 gün sonra kampa noktalayacak olan yeşil-siyahlı ekibimiz oldukça yorucu bir hazırlık dönemi geçiriyor. Bolu kampında şuana kadar 3 hazırlık maçı yapan Sakaryaspor’da takımın performansında her geçen gün artış gözleniyor. Teknik  patron Osman Özdemir ise yeni sezon öncesinde çalışmalardan memnun.   Sakaryaspor, lig öncesi 4ncü hazırlık maçını 07-08-2017 Pazartesi  bugün saat 18.00’da  Bolu/Termal Otelde Bucaspor ile yapacak.

ABANT KAMPI SONA ERİYOR

İkinci etap bugünkü hazırlık maçıyla bitecek. Boluspor ile yapılan hazırlık maçından sonra gözler bugün Saat 17.00’de ki Bucaspor randevusuna çevrildi. Teknik Direktör Osman Özdemir, son hazırlık maçına da yine iki takım halinde çıkacaklarını söyledi. İkinci etap hazırlık kampını günde çift idman ve üst üste yaptığı hazırlık maçlarıyla tamamlamaya çalışan Sakaryaspor’da yorgunluk emareleri gözükmeye başladı. Boluspor’a karşı futbolcularını sürekli uyaran tecrübeli hoca,  tek idman yaptırıp futbolcularını istirahate aldı.

YİNE İKİ TAKIM HALİNDE ÇIKACAKLAR

Abant kampının hem takım olma, hem de futbolcuların uyumu açısından önemli gördüğünü söyleyen Özdemir; ”Futbolcularım yorgun. Bu yüzden bugün yapılacak Buca maçına da iki takım halinde çıkacağız. Salı günü ise sabah idmanından sonra futbolculara iki gün izin verecak. Sakaryaspor lig öncesi üçüncü etap hazırlıklarına Rüstemler Tesislerinde başlayacak. 11 Ağustos Cuma günü Rüstemler Tesislerinde toplanacaklarını söyleyen Osman Özdemir, lige kadar bir hazırlık maçı daha yapabileceklerini ifade etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!