Bu Zafer bizimdir

featured

Bu Zafer bizimdir

Gerçekten de bu Zafer Aydoğdu artık bizimdir.Nedenleri oldukça fazla. Bir kere bu maça gelene kadar gerçek bir forvet gibi 4 gol attı. Kim ne derse desin, bu Zafer bizimdir artık.

Eski takımı Tarsus İdmanyurdu’na attığı iki gol hem Sakaryaspor, hem de sevgili Zaferiçin mükemmel ötesi oldu. İkinci 45 dakikaya başlarken Tarsus İdmanyurdu seyircisinin tribüne çağırıp, ardından kendisine küfürlü tezahürat yapması, bizleri de kahretti. 90+4’te attığı gol ile adeta tokat gibi vurdu yüzlerine. Galibiyet golü için teşekkürler Zafer Aydoğdu. İyi ki varsın.

Dönelim maça; Bilindiği üzere puan cetvelinde rakip Tarsus 26 puanla lig ikincisi. Tedirgin başladığımız maça ilk devre rakibe oranla daha iyi oynayan taraftık. Sanki Diyarbekir maçından eser kalmamıştı. Bambaşka bir Sakaryasporsahadaydı. Ayağa pas yapan, saha içinde ne yaptığını bilen, gol yememekten ziyade, gol atmayı birinci prensip edinmiş bir görüntüdeydik. Bu dizilişte oynayan Sakaryaspor, nitekim dakikalar 40’ı gösterdiğinde golü buldu. Kaptan Murat Hacıoğlu, sol taraftan, her zamanki alıştığımız korner atışını yaptı. Gollerine alıştığımız Zafer, mükemmel bir kafa vuruşu ile topu fileler ile buluşturdu.

2 dakika sonra ise Erçağ çıktı sahneye. Nefis futbolu ile göz dolduran Erçağ, 42nci dakikada uzaktan sert vurdu. Yaşar’dan dönen top, Hüseyin Altuğ Taş’ın önünde kaldı. Hüseyin de düzgün bir vuruşla efsanenin ikinci golünü attı. Soyunma odasına 2-0 önde giren Sakaryaspor, ikinci yarıya tutuk başladı. Demek ki o 2-0’ın getirdiği rahatlık, takım üzerinde negatif bir etki oluşturmuştu.

Bir panik havasında sahada dolaşan efsanemiz, 51’de Alper’i durduramadı. Tıpkı Zafer’imiz gibi golünü atan Alper, Sakaryaspor’un üzerindeki panik havasını iyice arttırdı. Şokuüstünden atamayan futbolcularımız, bu panik ile çırpınırlarken, 62nci dakikada ikinci golün sahibi Hüseyin, boş alanda yaptığı bir faul sonrası oyundan atıldı. İşte bu hiç hesapta yoktu. İlk devre oynadığı futboldan uzaklaşan Sakaryaspor, ‘Ne olursa olsun gol yemeyelim’mantığı ile oynamaya başlayınca hatalar da peşi sıra geldi.

Beklenmedik bir anda kaptırdığımız top, kalemize gol olarak döndü. Sağ çaprazdan sert vuran Alper, hem kendisinin, hem Tarsus’un 2nci golüne imza attı. Bir eksikle oynayan efsanemiz, işte o andan sonra ‘en azından skor böyle bitsin’ telaşına girdi. Zaman zaman kontralar ile rakip kaleye yüklenen Sakaryaspor için son dakikalar bitmek bilmedi. Hele 90ncı dakikada Canberk’in oyundan atılması, üzerimizdeki paniği iyice arttırmıştı. Sahada artık 9 oyuncumuz vardı.

Bu andan sonra 6 dakikalık uzatma gösterilince, tansiyonum yükseldi. Saha kenarında içim içimi yiyordu.İçimi durduramıyordum. Kalemize şuursuzca saldıran rakibimiz, bu uzatma dakikalarında gol arıyor, Sakaryaspor ise atakları savuşturmaya çalışıyordu. Dakikalar 90+4’e geldiğinde ise işte o tarihi Zafergeldi. Serdar’ın orta sahada topu elle kesmesi üzerine kullanılan serbest vuruşta mükemmel yükselen Zafer, maçta kafasını ikinci kez kullandı. 9 kişiyle terlediğimiz son dakikalarda öne geçmiştik. Skor 3-2 olmuş, stat yıkılmıştı.Tarsuslular üzüntüden yerle bir olmuş, Sakaryaspor sevdalıları ise sevinçten stadı yıkmıştı.

Zafer kardeşimin, kendisine ikinci devrenin başında küfür eden Tarsus taraftarına 2 golle karşılık vermesi, 3 puanın gelmesi anlamındaydı. Tebrikler Zafer, tebrikler Sakaryaspor. Şen ve esen kalın.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!