Bu yıl hedef 2 kupa birden

featured

Bu yıl hedef 2 kupa birden

Haftasonu oynanacak zorlu Türk Telekom maçı öncesi şehre 2 kupa sözü birden veren Büyükşehir Basket’in tecrübeli kaptanı Kerem Gönlüm, “İlk olarak Federasyon Kupasını kazanacak; ardından da üst lig vizesini alacağız. Kaliteli bir ekibiz. Sakarya’ya bu mutluluğu yaşatacağız” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı ligin 14. haftasında karşılaşacağı Türk Telekom maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 10 Aralık Cumartesi günü Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak mücadele öncesinde açıklamalarda bulunan Kaptan Kerem Gönlüm, Federasyon Kupası’nda ve ligde 2 kupayı birden kaldıracaklarını söyledi.

 

Herşey yolunda

Türk Telekom maçı öncesi açıklamalarda bulunan Kerem Gönlüm, “Bu yıl hedefimiz belli. Teknik ekip ve takım arkadaşlarımızla birlikte beklentilerin farkındayız. Sorumluluğumuzu biliyoruz. Geride kalan 13 haftada işler istediğimiz gibi gidiyor. İyi durumdayız. Takımdaki uyum ve arkadaşlık gerçekten üst düzeyde. Yeni bir takımız biz. Ancak hem teknik ekibimiz hem de oyuncu arkadaşlarımız burada çok iyi bir iletişime sahibiz. İnşallah sezona başlarken koyduğumuz hedeflere ulaşacağız. İlk olarak Federasyon Kupasını kazanmak ardından da üst lig vizesini alacağız” diye konuştu.

 

Tek gaye lige çıkmak

Sakarya’daki basketbol potansiyeline de değinen Gönlüm, “Sezon başında Sakarya’dan gelen teklifi hiç düşünmemiştim. Ancak oturup konuştuğumuzda buradaki organizasyonu çok beğendim. Daha öncede Sakarya’yı takip ediyordum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun, kulüp yöneticilerimizin ortak bir gayesi var: Bu takımı üst lige çıkarabilmek. Daha önceki senelerde tabir yerindeyse direkten dönüldü. O anlamda proje sunulduğunda hiç düşünmeden kabul ettim. Kariyeri boyunca hedefi ve misyonu olan bir oyuncu oldum. Buradaki potansiyelde çok fazla. Sakarya’ya geldiğimde çok daha fazlasını gördüm. İnşallah takım arkadaşlarımızla birlikte bu potansiyeli açığa çıkaracağız” diye konuştu.

 

Hedef 2 kupa

Can Akın, “Sezon başından beri çok çalışıyoruz. Bu sene çok iyi bir performans sergiliyoruz. Eksiklerimiz yok değil. Ancak bunları da çalışarak minimum düzeye indireceğimizi düşünüyorum. Daha iyi bir performans göstereceğimizi inanıyorum. Bu takımdaki herkes ilk 5 oynayacak kapasitede. Geniş bir rotasyonla mücadele ediyoruz. Zengin bir kadromuz var. Bu sezon hep birlikte ilk önce Federasyon Kupasını daha sonra da lig kupasını alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!