Bu yakışmadı.

Bu yakışmadı.

2018-2019 Futbol Sezonundaki ilk iç saha maçımızda, kendi saha ve seyircimiz önünde gördüğümüz bu mağlubiyet, gerçekten de Sakaryaspor’a hiç yakışmadı.

Henüz daha ligin başı, daha geride 32 hafta var ama ne oynadığımız futbol bizleri tatmin etti, ne de futbolcularımızın ortaya koyduğu mücadele.

Futbol bir takım oyunudur ancak görülen o ki biz henüz takım olamamışız. Yaklaşık üç ay önce sezon açtı Yeşil-Siyahlı efsanemiz. Ne var ki bu üç ay yetmemiş takım olmamıza. Kısacası bir yerlerde eksikler var. Nerede olduğunu henüz teknik sorumlumuz çözememiş gibi geldi bana.

İnşallah eksikliklerimizin farkındalığına varır da, bu haftaki deplasman maçını kazanır ve Sarıyer karşısında kaybedilen üç puanın telafisini yaparız. Yoksa görünen tablo bizleri üzecek gibi.

Evet doğrudur, yönetim yeni, futbolcuların hemen hepsi yeni. Bunu anlarım ama bu böyle gitmez. Açıkça söylemek gerekirse iki maçta alınan bir puanın tek sorumlusu teknik heyet ile futbolculardır. Yönetim ne yapsın, çıkıp sahada onlar mı oynasın?

Yöneticiler geçmişe dönük ne kadar ekonomik çöp varsa toplamakla meşguller. Yok vergi borcu, yok eski futbolcuların alacakları, yok üç puan silinme tehlikesi gibi birçok sıkıntı var. Başkan Cevat Ekşi ve yönetiminin gerçekten de işi zor. Hele bu ekonomik krizde kısa sürede halledilmesi gereken paraya dayalı sorunlar varken.

Umarım yüzlerinin akı ile hallederler bu meseleleri. Sakaryaspor her zaman Türkiye liglerinin ağabeyidir. Teknik heyet ile futbolcuların bir an önce kendilerini toparlayıp yükselişe geçmeleri gerekiyor. Aksi takdirde inanın boş tribünlere oynarlar. Benden demesi. Şen ve esen kalın.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!