BU ÜÇLÜ ÇOK CAN YAKAR

featured

BU ÜÇLÜ ÇOK CAN YAKAR

Defans ve orta saha sağlama alındı ancak gözler rakip savunmayı zorlayacak bu üçlüde

Kale, savunma, orta saha ve kanatların sağlama alınmasından sonra tüm gözler ofans hattına çevrildi. Hakan’ı gönderen Coşkun, Mümin ve Cem üçlüsü ile yeni sezonda gol arayacak olan Sakaryaspor’da birinci isim merak ediliyor.

ÜÇÜ DE  BİRBİRİNDEN MERDANE !

2017-2018 Futbol Sezonunda gözler Coşkun Yılmaz’a çevrildi. Sakaryaspor’a devre arasında gelen, 10 gol atan ve Play-Off finalindeki iki füzesiyle de şampiyonluğu Sakaryaspor’a kazandıran Coşkun, yeni sezonun yine en gözde ismi olacak. Kadroyu güçlendiren ve her futbolcuya alternatif alan Sakaryaspor yönetimi, gol yollarını riske etmedi. Coşkun ile yola devam etme kararı alan, tribünlerin vazgeçilmezi olan golcü Mümin’i de kadroda tutan yönetim, Cem Ekici’yi alarak ta ofans hattını biraz daha güçlendirmiş oldu. Üç önemli golcüden bu sezon kimin ilk 11’de yer alacağı merak edilirken, her birinin bir diğerini zorlayacağı gözleniyor. Lig’i heyecanla beklediklerini söyleyen Coşkun, Mümin ve Cem, özellikle hazırlık maçlarında kendilerini göstermeye çalışacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!