“BU TAKIM ÖZGÜVENİNİ KAYBETMİŞTİ “

featured

“BU TAKIM ÖZGÜVENİNİ KAYBETMİŞTİ “

Sakaryaspor’da beklenen basın toplantısı gerçekleşti. Sabah saat 10:00’da kulüp başkanı İsmail Gürses, basın sözcüsü  Erkan Pizrenli, sportif direktör Özcan Kızıltan, teknik direktör Tuncay Şanlı, yardımcıları Mehmet Aurelio, Mohammed Ali Kurtuluş. Antrenör yardımcıları  ve takım kaptanı Murat Hacıoğlu’nun katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

“ İKİ MAÇLIK PERİYODA BAKMIYORUZ “

İlk konuşmayı yapan Teknik direktör Tuncay Şanlı takımdaki birlik beraberlik ve inançtan söz etti ve kaybetmeyi sevmeyen bir karaktere sahip olduğu vurgusunu yaparak Şanlı ekip olarak her maça ilk maç gibi hazırlanıyoruz ve çıkıyoruz dedi.Geldiklerinde takımın özgüvenini yitirdiğini gördüklerini söyleyen Tuncay Şanlı “ takımın kadrosu ne kadar güçlü ve kaliteli olursa olsun bu ligde sonuna kadar mücadele etmek gerekiyor. Elimizde 24 Kişilik bir kadro var ve önümüzde de çok maç var. Bu süreçte her futbolcu biler için çok önemlidir. Barayışı hep birlikte yakalayacağız “ Dedi. Takımın havasının yerine geldiğini söyleyen Tuncay Şanlı “ sadece kazanılmış iki maç var. Bundan sonra oynayacağımız Orduspor karşılaşmasını düşünüyoruz. Her maçın ayrı bir özelliği var.  Elimizdeki kadro da bu mücadele için yeterli görünüyor. Gazetecilerden birinin futbolcu olarak gelecektin gerekirse oynarmısın ? sorusuna ise Tuncay Şanlı samimi bir şekilde “ Sadece Teknik adam olmayı istedim ama çok ihtiyaç duyulursa sahaya bile çıkabilirim. Önemli olan sakaryaspor’un başarısıdır. “ Diye konuştu.

BAŞKAN GÜRSES AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Başkan İsmail Gürses Dükkan54’ün e-ticaret’e başlamasıyla ilgili imzaların bugün atıldığını ve çok kısa sürede online satışa başlanacağının müjdesini verirken Sakaryaspor ilr ilgili de takım ve teknik heyetimizle birlikte Nisan başında şampiyonluk hedefi koyduklarını dile getirdi.Yeni Stadyum’a ilişkin sorulara  Başkan İsmail Gürses yeni stadyumun yaklaşık 3-4 ay içerisinde tamamlanacağını dile getirdi. Basın toplantımızda deklare edilen bir başka önemli gelişme ise Bingöl deplasmanı ile ilgiliydi. Kulüp Başkanı İsmail Gürses Bingöl deplasmanına takımımız, yöneticilerimiz ve basın mensuplarıyla birlikte 150 kişilik bir özel uçakla gidileceğini bildirdi. Şehrimizin ortak değeri Sakaryaspor için yapıcı ve olumlu bir havada geçen basın toplantısına  yoğun katılım ve ilgi gösteren değerli basın mensuplarına teşekkür edildi.

ismail-tuncay muhammet-olelo-murat

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!