Bu takım ligten atılsın

featured

  Acıbadem değil acı biber

 Kerem Gönlüme kasti faul

Sahanın en kötü ve beceriksiz rakip oyuncusu Acı Bademli Mutlu Demir, Kerem Gönlüme ikinci periyot başında kasti faul yaptı ve ortalık karıştı, iki devin kapışmasına ramak kala arkadaşları ayırdı Mutlu bir fırsatını bulup Kerem Gönlümün boğazına sarıldı, bunun üzerine Kerem Gönlüm karşı hareketi biraz sert yapınca Hakemler Mutlu için kasti faul verdiler, Kerem Gönlümü maçtan ihraç ettiler.

Kerem Gönlüm’ün ihraç olması Mutlunun oyunda kalması yönetici taraftar ve seyircilerin büyük tepkisini çekti, oyuna devam eden Mutlu Demir her top alışında protesto edildi.

Maçın bitişi ile birlikte Acıbademli oyuncular Dev adamlarımıza yine saldırmaya kalktı, ortalık tam olarak karıştı, tribünlerden büyük tepki devam etti, salonun içine inmek isteyenlere polis sert şekilde karşılık verince olaylar duruldu.

Bu takım ligten atılsın

Temsilcimiz Büyükşehir taraftarları olayları başlatan ve sürdüren Acıbadem Üniversitesi takımı için “  Türk basketbolu bunlar yüzünden kötü sinyallar veriyor bu takımın lig ten atılması lazım” şeklinde konuştular.

 

  olaylar-4 olaylar-7

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!