Bu Takım Bükülmez

featured
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta fırtınalar estiren bu 11’le play-off’ta oynayacağız; Oğuz Çalışkan-Ferit, Ümit Yasin, Berkaycan, Canberk-Zahit, Ferhat, Oğuz Kocabal, Serkan Odabaşoğlu, Dilaver Güçlü-Berk İsmail. Sezon boyunca bileği bükülmeyen Sakaryaspor’un 11’i Oğuz Çalışkan-Ferit Erişçi, Ümit Yasin Arslan, Berkaycan Değirmencioğlu, Canberk Özdemir-Zahit Fındık, Ferhat Yazgan, Oğuz Kocabal, Serkan Odabaşoğlu, Dilaver Güçlü-Berk İsmail Ünsal. İlk yarıyı 39 puanla lider bitiren bu 11 yine ilk yarıda 10 maç gol yemedi, ancak ikinci yarı maratonunda bu 11’le hiç oynamadığımızdan sebep ligi Keçiörengücü şampiyon bitirdi, Sakaryaspor 4. oldu ve play-off’ta 3. Samsunspor’la eşleşti. Play-Off’a Rüstemler’de hazırlanan sakaryaspor’un tecrübeli teknik adamı Şaban Yıldırım “Play-Off’LAR öncesi en güzeli hiç eksiğimizin olmaması” dedi, yarını beklemeye başladık.
Naklen yayına bizden onay yok
TFF 2. Lig Play-Off çeyrek final birinci maçında yarın saat 20.45’te şehrimizde Samsunspor’u konuk edecek olan Sakaryaspor’da Cevat Ekşi yönetimi karşılaşmanın canlı yayınlanmasına onay vermedi.
Yeşil Siyahlı taraftarların büyük ilgi göstereceği müsabaka için TRT’nin yayın talebinde bulunduğu ve yönetimin bu talebe olumsuz yanıt verdiği öğrenilirken TRT spor naklen yayın umudunu rövanşa çevirdi.
Samsun’dan belki!
13 Mayıs’ta Samsun’da oynanacak olan rövanş karşılaşması için TRT Spor’un Samsunspor yönetimi ile görüşeceği ve yayın izni alırsa maçı yayınlayacağı gelen haberler arasında. Samsunspor yönetiminden rövanş için TRT’ye yayın izni çıkmazsa AKS TV’nin naklen yayın için devreye gireceği muhakkak. Samsun’un yerel kanalı AKS TV bu sezon Samsunspor’un oynadığı 34 maçın 25’ini naklen yayınladı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!