“Bu saatten sonra bizim için dönüş olmaz.

featured

23 Haziran’daki olaylı kongrede başkanlık adaylığını geri çeken İbrahim Nalbant dün sessizliğini bozarak süreçle ilgili bilgiler verdi. Nalbant, “Sevdamızdan vazgeçmedik. Tekrar adayız. Sakaryaspor ‘u en iyi şekilde yönetecek güçteyiz” dedi.

TOPLANTI YAPTI

Sakaryaspor’un başkan adayı İbrahim Nalbant, 23 Haziran’da yaşanan olaylar nedeniyle ertelenen kongrenin ardından süreçle ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Sakaryalı teknik direktör Bülent Uygun’un yanı sıra Nalbant’ın yönetiminde yer alan isimlerde katıldı.

SUÇLU DİVAN BAŞKANIDIR

23 Haziran’daki kongrede yaşananlarla ilgili konuşan İbrahim Nalbant, “Delege 600’ü bulmuş bir genel kurulda delege kartı dağıtılırken kimsenin kimliğine bakılmadı bile. Kongre alanı zaten çok sağlıksızdı. 100 kadar delege olmayan kişi delegelerin olduğu alanda oturuyordu. Her şeyden önemlisi Dünya’nın hiçbir yerinde iki adayın olduğu bir seçimde açık oylama olmaz olmaması lazım. Bütün suç divan başkanındadır. O kargaşanın sebebi divan başkanın kendisidir. Bu tip bir talebi gündeme bile almaması gerekirdi. Biz istenmeyen olaylar nedeniyle listemizi geri çektik ama Sakaryaspor’a gönül verenler olarak sevdamızdan vazgeçmedik. 11 Temmuz’da yapılacak genel kurulda yeniden adayız. Zaten o gün asıl çekilme sebebimiz açık oylamada ısrar edilmesiydi. Kongrenin daha sağlıklı bir ortamda yapılması için Cevat Başkanla temas edeceğim” dedi.

TABLO ÇOK DEĞİŞTİ

Nalbant, “İlk kongre kararından bugüne hesapta olmayan birçok gelişmeler yaşandı. 1,5 Milyon borç ile başladığımız nokta şuan daha kritik bir noktaya geldik. Bizim sözümüz transferi açıp, eldeki kadroyu tutarak yeni alacağımız oyuncuların peşinatını ödemeyi taahhüt etmiştik. Fakat bugün gelen noktada futbolcu borcu 2,5 Milyonu bulduğunu öğrendik. Bunun dışında 1 Milyon TL vergi ve SGK borcu bulunuyor. İşe başladığımızda kolay gibi gözüken tablo şuan oldukça zor bir durumda olduğunu gördük. Biz bununla baş edecek güçteyiz. Tabi bu hiçbir yönetimin tek başına altından kalkacağı bir durum değil. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteklerini önemsiyoruz. Biz veya bir başka aday çıktığında kendisinin gereken desteği vereceğine inanıyoruz” dedi.

ÖNEMLİ PROJELER

Genel kurulda başka bir aday çıkması durumda nasıl bir tavır takınacakları ile ilgili gelen bir soru üzerine başkan adayı İbrahim Nalbant, “Bu saatten sonra bizim için dönüş olmaz. Kimin aday olduğu çok önemli değil açık oylama olmaması şartı ile biz adayız. Kısa ve uzun vadede birçok projemiz var. Özellikle yakında açıklayacağımız bir proje ile kulübe her ay hatırı sayılır bir katkı sağlayacak bir gelir modeli oluşturarak kulübün geleceğini teminat altına alacağız diyebilirim” şeklinde konuştu.

2-3 FUTBOLCUYLA ANLAŞTIK

Yeni sezon öncesinde transfer konsuudna sorular soruları yanıtlayan İbrahim Nalbant, “İlk önce kulübün transferini açacağız. Ardından mevcut takımı elde tutacak ve takviyeler yapacağız. 2-3 isimle de anlaştık. Ama tabi ki imza aşamasına gelmediği için bunları açıklamaya gerek yok” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!