BU NASIL BİR SAKARYASPOR ?

featured

1 PUANA SEVİNDİK !

Sakaryaspor, Pendikspor karşısında da vasatı aşamadı. Galibiyeti olmayan rakibi karşısında zorlanan yeşil-siyahlılar Pendik deplasmanından 0-0’lık beraberlikle ayrıldı

Sakaryaspor, Spor Toto 2.Lig’in dördüncü haftasında da 2 puan bıraktı. Pendikspor’un konuğu olan yeşil-siyahlılar ilk yarıyı golsüz beraberlikle tamamladı. İkinci yarıda galibiyet için pozisyon üretemeyen yeşil-siyahlılar üstünlük golü bulamadı. Pendikspor karşısında sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrılan Sakaryaspor, haftayı 1 puanla kapattı.

 

BU NASIL BİR SAKARYASPOR ?

Ligdeki 4’ncü sınavına Pazar günü İstanbul’da çıkan Sakaryaspor yine 1 puana şükrettirdi

TFF 2’nci Lig’deki temsilcimiz Sakaryaspor, 4’ncü maçını dün Pendik Stadında yaptı. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Pendikspor’a konuk olan Yeşil-Siyahlılar, galibiyet isteyen sevdalılarını üzdüler. Yasak nedeniyle maça gidemeyen taraftarın mutlu haber beklediği karşılaşmada ilk şutunu 34’te çeken Sakaryaspor, 90 dakika boyunca kötü bir futbol sergiledi. Maç sonunda 0-0’lık beraberlik ile alınan 1 puan şükrettirirken, şampiyonluk için Milyonlarca Lira harcanarak kurulan harika kadronun halen neden toparlanamadığı merak ediliyor.

“ 2 PUANI KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜM “

Teknik Direktör Osman Özdemir maçın sonunda kaybedilen 2 puanın üzüntü verici olduğunu söyledi. Özdemir yaptığı açıklamada “İlk üç maça göre oynadığımız en iyi ilk 45 dakikaydı. 3-4 net pozisyonumuz vardı. Ancak ikinci yarıda bu iyi oyunu sürdüremedik. 1 puan aldık fakat 2 puan kaybettiğimiz için çok üzgünüm. Bu Pendikspor’u bugün yenmemiz gerekiyordu” dedi.

 

KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR !

Sakaryaspor maçın ilk yarısının başında tutuk bir futbol sergilerken ilerleyen dakikalarda net iki gol pozisyonu buldu. Önce Talha’nın kafa şutu direkten dönerken, maçın 34. Dakikasında Beykan’ın sert şutunda top kaleci’nin ellerinden sekti ve boş kale önünde bulunan Cem Ekinci’nin önüne düştü. Bu futbolcumuz da topu ayak içi ile kalecinin altından kaleye gönderdi ancak top yandirekten oyun alanına geri döndü. Ne demişler kaçan balık büyük olur.

 

İKİNCİ YARIDA BAMBAŞKA SAKARYASPOR

Müsabakanın ikinci yarısında bambaşka bir Sakaryaspor sahadaydı. Oyunun tüm hakimiyetini rakibine kaptıran yeşil-siyahlılar, hücuma çıkıp pozisyon bulmakta oldukça zorlandı. Neredeyse sıfır pozisyonla biten ikinci 45 dakikada kalesinde de pozisyon vermeyen Sakaryaspor’da yorgunluk belirtileri gözlendi. Neticede temsilcimiz Sakaryaspor Pendikspor ile 0-0 berabere kalarak 2 altın puandan oldu. Ligin daha 4. haftasında zirve ile arasında 6 puanlık fark bulunan Sakaryaspor’da şampiyonluk hedefleri Gümüşhane maçına kalmış oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!