BU NASIL BİR MAÇ

featured

Pendik maçı ilginç bir maç oldu.

İlk yarı Sakaryasporlu futbolcuların cömertçe harcadıkları pozizyonlar ikinci yarıda kaybedilen üç puana dönecektiki Oguz buna izin vermedi.

Dikkatimi çeken önemli bir konu mactan önce futbolcuların prim alacakları yatırıldı haberiydi. Bu yönetimden alacagını gününde alan bir takımın teşekkür için Pendik takımını gole bogmasını beklerdim. Bu yol şuraya çıkıyor. Ya bu takımda kondisyon sıkıntısı var ,yada lider oyuncuların daha fazla sorumluluk almarı gerekiyor. Takım icinde lider oyuncu kaptanlık bandını takacak takımı bir orkestra sefi gibi yöntecek. Bu durumda herkes kafasına göre takılırsa isimiz var, Play off ta biz sahada bir takım görmek istiyoruz. Arkaslıgın son derece iyi oldugu inanmış bir takım.. O zamana kadar alınan kongre kararıda bu takımı ne kadar hırpalar bilmiyorum ama bu saattede kimse aday olmaz bi yönetim yoluna devam eder ve gelecek sezonunda yönetimi olur diye düşünüyorum. Hayırlısı ile bakalım neler olacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!