BU LİG BAŞKA BİR LİG!

featured

BU LİG BAŞKA BİR LİG!

Ben bizim Çak caddesinde turalarken Sakaryalı dostlarım, arkadaşlarım ya da tanışık olmadığım futbol severler hep şu soruyu soruyorlardı: Sakarya bu akşam ne yapar?..

Şimdi bir kere ben hemen şunun altını çizeyim; futbol dünyasında hele hele bizim ligde öyle kolay kolay farklı kazanma şansı çok az. Rakipler de kazanmak için sahaya çıkıyor.Hal böyle olunca takımlar birbirlerinin açıklarını zayıf yönlerini arıyor. Sakaryaspor mücadele ederek bir şekilde gölü buluyor. Üç haftada 1 gol yediler, kaleci etkisi , şans faktörde yanındaydı. .

Orta alanda sakatlanan Oğuz Kocabal bir süre oynamaz. Ancak tüm oyuncular takım için mücadele ediyor.

Kötü oyun önemsiz.Bu ligde önemli olan kazanmak. Bizi yenen göztepe 4 puan topladı. Sakarya nın 6 puanı var. Yönetim işi sıkı tutuyor. Geçen yıldan kalan 7 oyuncu sahada , hayal görüp takımı aşırı borçlanmadan uzak tuttular.İlker Püren de kredisini katladı. Zor haftalar var takibi , keyifle izleyelim, Ankara dan yenilmden dönersek önemli bir iş yapmış oluruz. Bu lih başka bir lig ve her sonuca gebe.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!