Bu hesapta yoktu.

featured

Bu hesapta yoktu.

28 Ocak, günlerden Pazar. Her şey mükemmeldi. Hem de bu ayda. Sanki o gün iyi futbol oynansın diye yazdan kalmış bir gündü. Sanki Karasuspor’a bir ikramdı o gün. Peki Allah’ın lütfettiği o güzelim futbol gününden faydalana bildik mi? Maalesef. Elde var koca bir sıfır. Hem de kendi saha ve seyircimiz önünde.

Açıkçası şahsen çok şaşırdım. Spor Toto Bölgesel Amatör Ligin (BAL) ikinci yarısına mükemmel başlamış olan Sarı-Kırmızılı ekibimiz, maalesef üçüncü maçında, bir de kendi evinde tribünleri dolduran yaklaşık 2 bin taraftarını çok üzdü. Sadece üzmekle de kalmadı.

Ben öyle zannediyorum ki, maç bitiminden sonra sahada oynanan futbolun ardından kafalarında soru işaretleri de kaldı. “Acaba” diye düşünerek, kendilerini eleştirmişlerdir bence.

Rakip İnegöl Kurtuluşspor önünde galip gelmek için 90 dakika içinde ben bir çaba görmedim. İlk iki maça baktığımızda galibiyet için savaşan, çırpınan Karasuspor gitmiş, yerine başka bir takım gelmişti.

Sanki sahada, ‘aman bir kaza yapmayalım. Ne olur, ne olmaz. Kaza ile bir gol atarsak’ diye bir anlayış vardı. Kısacası bana göre bu mağlubiyeti yakıştıramadım ben Karasuspor’a.

Şimdi ligdeki konumumuza bir bakalım. İl bazında Adapazarıspor ile aramızda 6 puanlık bir fark var. Geride koca bir 10 haftalık maç periyodu bulunuyor ve bu puan farkı kapanmayacak bir fark değil. O zaman İnegöl Kurtuluşspor maçında kaybettiğimiz 3 puanı, inşallah lig sonunda mumla aramayız. Böyle bir dram yaşamayız inşallah. Şimdilik diyeceklerim bu kadar.

Gelelim 27 Ocak Cumartesi gününe. Süper Amatör Lig’in A ve B gurubu maçlarını da takip ettim. İlçemiz Karasu’yu temsil eden Karasu Yalıspor ile Karasu Güvenspor sahadaydı. İlk maçta Karasu Yalıspor ile Kırkpınarspor karşılaştı. Zor bir maçtı. Yalı’nın rakibi B gurubunda hiç yenilgi yüzü görmemişti ve maçın favorisiydi. Yine de bir gerçek vardı ki; Yalıspor düşmemek için direnişini sürdürmek zorundaydı. Maça baktığımızda da öyle oldu. Karasu Yalıspor 1-0 kazandı. Geçtiğimiz hafta Söğütlü deplasmanından 1-0 mağlup dönen Yalı, takıma büyük hizmetler veren Abdullah Kapar’ı çok üzmüştü. Kapar o gün istifasını vermiş ve “Bir daha dönüşüm olmayacak” demişti.

Kırkpınar maçında ise ilginç bir dedikodu ortaya çıktı. Bu dedikodu, Karasu Yalıspor’un ismini Kızılcık Yalıspor olarak değiştireceği yönündeydi.

Maçta Kızılcık Mahallemizden futbolseverlerin de olmaları, bu dedikoduyu haklı çıkaracak gibi duruyor. ‘Ateş olmayan yerden duman çıkmaz’ sözü bir kez daha aklıma geldi. Ne diyelim hayırlısı olsun.

Gelelim günün ikinci maçına. Karasu Güvenspor ile Sapanca Kurtköy arasında oynanması gereken bu müsabaka, iptal oldu. Bunun nedeni Sapanca temsilcisinin sahaya çıkmamasıydı. Sezon başından bu yana Play-Off hedefleyen Karasu Güven, ilk kez oynamadan üç puanı hanesine yazdırdı. Böylece Kulüp Başkanı Hasan Şahane Sayılı’nın ne şekeri çıktı, nede tansiyonu düştü. Çok rahat bir üç puan ile gelecek haftanın programını yaptılar. Neyse geçtiğimiz hafta sonu nu bu şekilde geçirdikten sonra gözümüzü bu hafta sonuna çevirdik. Sahalarda buluşmak dileğiyle. Şen ve esen kalın.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!