Bu bir öykü değil,

featured

Bu bir öykü değil,

yaşanmış gerçek bir başarı. Bugün K.Güvenspor’dan bahsetmek istiyorum.
Çok değil, üç sezon öncesiydi 2. Amatör Küme’de şampiyon olup, 1nci Amatör Küme’ye çıkan, oradan da Süper Amatör Lig’e yükselip, bugün itibarı ile de Süper Lig Play-Off Ligi’nde BAL’a yükselebilme mücadelesi veren bir Karasu Güvenspor…
Oynadığı adam gibi futbol ile elbette bugün isminden bahsedeceğim, ama bu öykü burada bitmeyecek.
Çünkü bu başarının öyküsü o kadar basit değil. Bir kere şöyle düşünmek lazım. Hasan Şahane Sayılı namı değer (Lango) Hasan. 2nci Amatör Küme’de iken bu takımın başına geldi çok önceleri formasını terlettiği K.Güvenspor’a bir anlamda minnet borcunu ödemek için geldi, ama bir geldi pir geldi ve pir gidiyor.
Hasan başkan takımı ile ilk yıl şampiyon oldu, ikinci yıl da üst üste ikinci şampiyonluğunu alarak Süper Amatör Lig’e yükseldi.
İşte bu sezon üçüncü yılı yine başarılı. O zaman biz de şapkamızı çıkarıp böyle futbol adamını selamlarız.
Dile kolay BAL tecrübesi olan takımlar ile mücadele etti ve hepsinde başarılı oldu. Ben bu başarıya mucize demem, başarının tam kendisi derim.
Tabii bu tek Lango ile olmuyor. Teknik heyetinden tutun da formasını terleten tüm futbolcuların eseridir.
Bu başarı emeği geçen herkese helal olsun. Yıllardır Karasuspor ve Sakaryaspor’u yazdım. Bu kez de değişiklik olsun diye kaleme Karasu Güvenspor’a aldım.
Kısacası Sezar’ın hakkını Sezar’a teslim etmek için bir kez daha başkanından yöneticisine, teknik heyetinden futbolcusuna kadar hepsini tebrik ediyorum.
Bugün kuzey bölgemizde çok önemli bir maç var. Ya tamam, ya da devam niteliğindeki maçta K.Güvenspor ile Karasuspor tam bir ağabey-kardeş rekabeti içerisinde olacaklar.
Elbette iyi olan kazanacak, ama benim tavrım bugünkü derbide kazanan futbol olsun, dostluk olsun.
K.Güvenspor öyle küçümsenecek bir takım değil. Kalecisinden tutun da forvetine kadar kazanmaya inanmış bir takım.
Güven’de, Sezai, Erkan ve Serkan başlı başına kazanmak için savaşan isimler. Yani küçümsenecek bir futbol anlayışları yok.
Hem oyunu, hem de takımı yönlendiren isimler. Hele bir de küçük Hakan’ı var ki, tam bir pır pır. Allah nazardan saklasın ve hepsine başarılar diliyorum.
Gelelim Karasuspor’a üç sezon BAL oynamış bir takım. Bu konumu yaşamış birçok futbolcusu var. Kaleci Uğur’dan tutun da yıllarca
profesyonel oynamış İsak, defansta Emircan, Orhan, Nihat, son maçların başarılı ismi Ali, sağ ve sol kanatta Burak-Hakan ikilisi, son üç maçta alınan galibiyetlerde öne çıkan isimler.
Ancak Erdi ile atom karınca M. Mert, bir de H. Bilal son üç haftadır adeta Karasuspor’un itici gücü oldular.
Karasuspor’da İsak, 3 maçta attığı 5 golle başarının esas ismi oldu. Bugün de hem seyir, hem de sonuç açısından ve görsellik olarak da güzel bir derbi izlemek istiyoruz. Hayırlısı olsun ve hak eden kazansın diyorum. Çünkü iki takıma da beraberlik yaramıyor.Şen ve Esen Kalın

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!