Bravo Karasu

featured

 

Bilindiği gibi 2017-2018 Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde (BAL) oynayacak olan Karasuspor’da geri sayım sürüyor. Yeni sezonda Karasu’da, İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Mahalle Muhtarları ve işadamları kenetlenmiş durumdalar. Bu birlikteliği sağlayan Karasu Belediye Başkanı Sayın Mehmet İspiroğlu’nu, genç Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Murat Çelik’i, Kulüp Başkanı Hasan Özkan’ı, Karasu ve Karasuspor sevdalılarını yürekten kutluyorum. Elbet isminin açıklanmasını istemeyen bazı kulüp yöneticileri de var bu birliktelikte. Çok değil, birkaç Mahalle Muhtarımız ile konuştum. Mahallelerimizin ilçeye uzaklığı-yakınlığı o kadar önemli değil elbet. Önemli olan Karasuspor’a sahiplenilmesi. ‘O sene bu sene’ deyip birlik ve beraberlik içinde, ciddi ciddi bir üst ligi zorlayacağız. Çünkü bu şehir bunu çok istiyor. Hatta hak ediyor. Ümit ediyorum ki sezon sonu öyle de olur. Geçtiğimiz günlerde mini de olsa bir kahvaltı toplantısı yapılmıştı. Konu tabi ki Karasuspor’du. Güzel oluşumlar düşünülmüş ve en kısa zamanda Başkan İspiroğlu tarafından ilçemiz işadamları ve mahalle muhtarları ile yemekli bir ikinci toplantı daha yapılacakmış. Kısacası bu demek oluyor ki “yeter artık, o sene bu sene” deyip ilçemize yakışan bir oluşum içine girilecek.

Evet Karasuspor adına ekonomik anlamda bir kıpırdama var. İlk hamle de Karasu’da çıkan Hamle Gazetesi imtiyaz sahibi Sevgili Mustafa Sarı’dan gelmiş. Tebrikler Sarı, 20 Bin Lira olan Lige katılım payını Federasyona yatırmış. Umarım bu ilk hareket diğer işadamlarına örnek olur. Her zaman burada defalarca yazmışımdır; Karasu, diğer ilçelerimize göre gerek ekonomik, gerekse spor sevgisi olarak hep ön plandadır. Limanı, OSB’si, Gazi Metal’i, Savunma sanayisinin kurulacak ilk ayağı olan BMC fabrikası, koskoca Kibar Holding’in yapacağı yatırımı ile zirvede olan Karasu, artık sportif alanda da profesyonel platformları hak ediyor. Bu arada bu saydığım kuruluşların, ilçe ekonomisine olduğu kadar, sosyal alanlarda da önemli etkileri olacaktır. Karasuspor’a düşen, ilk önce kendi ekonomik imkanlarıyla bir üst lige çıkmaktır. Gerisi zaten bu kuruluşlar tarafından getirilir. Haydi Karasu, göster kendini. ‘O sene bu sene’ deyip hep beraber taşın altına elimizi koyarak ilimizde ikinci bir profesyonel takım olalım. Hasan Özkan önderliğinde ne güzel, genç bir yönetimimiz var. Bırakmayalım bu gençleri, tutalım ellerinden ve çekelim bir üst lige. Şen ve esen kalın.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!