BOYNU BÜKÜKLER 0-3

featured

BOYNU BÜKÜKLER 0-3

Çok az bir ihtimal de olsa Denizli Büyükşehir Belediyespor deplasmanına üç puan için giden Sakaryaspor Denizli’de üç puan yerine kalesinde üç gol gördü ve matematiksel olarak play-off şansını da yitirerek 45 Puanda kaldı ve puan cetvelinde artık 11. sıraya indi. Denizli Büyükşehir Belediyespor takımı ise bizi 3-0 Yenerek 46 Puanla 9. Sıraya yerleşti. Yeşil-siyahlılar için bundan sonra play-off derdi kalmadı. Sıradan maçlar oynayacaklar.

İLK YARIDA KABUS YAŞADIK

Mücadelenin ilk yarısı, Denizli ekibinin kontrolünde başladı. Topa sahip olmakta zorlanan Sakaryaspor, ilk yarı boyunca neredeyse sahada yoktu. Pozisyon üretmekte zorlanan temsilcimiz, rakip kaleye adeta yaklaşamadı. Denizli Doğan Seyfi Atlı sahasına üç puan için çıkan Sakaryaspor henüz maçın başında 13. Dakikada meydana gelen bir penaltı pozisyonu sonrası Hasan Demir’in penaltıdan attığı golle 1-0 Yenik duruma düştü. Daha ne olduğunu bile anlayamadan çok kötü bir günde olan yeşil siyahlılar maçın 21. Dakikasında topla buluşan eksi Sakaryaspor’lu Umut Pusat’ın golüne engel olamadılar. Umut maçın 29. Dakikasında ceza alanı dışında topla buluştu ve sert şutuyla farkı üçe çıkartan golü kaydetti. Bu golden sonra ne olursa olsun Sakaryaspor’u desteklemeye devam eden taraftarlar tellerdeki pankartı sökerek stadı terk ettiler. İlk yarı 3-0 Sakaryaspor’un mağlubiyeti ile sona erdi.

İKİNCİ YARI DA OYUN DEĞİŞMEDİ

Mücadelenin ikinci yarısı da, Denizli ekibinin kontrolünde devam etti. 90 dakika boyunca pas yapmakta zorlanan Sakaryaspor, topu bir türlü ağlarla buluşturamadı. Maçın ikinci yarısında maçın temposu düştü. Karşılıklı ataklar sonuç getirmedi. Maçın 76. Dakikasında Volkan’ın yerine oyuna alınan Hacı Ömer’in gayreti yeterli olmadı. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sakaryaspor play-off ümidini  Denizli BBSK Karşısında bırakarak Sakarya’ya üzgün döndü.

STAD : Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı

HAKEMLER : Tolga Ahmet Kalaycı  Sibel Yamaç Tamkafa  Barkın Güdü

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR : Yavuz- Gökhan- ( Samet Dk. 79 ) Hasan- Şahin- Semih- Mustafa Murat- Ahmet- Umut Pusat- İsmail- Bahadır- Muhammet

TEKNİK DİREKTÖR : Azmi İnanıcı

SAKARYASPOR A.Ş : Hüseyin- Nedim- Fikret- Volkan- ( Hacı Ömer Dk. 76 )Tevfik- Mert- Adnan- Serkan- Turgay- Feyyaz- Canberk-

TEKNİK SORUMLU : İlhan Var

GOLLER : Dk. 13 Hasan Demir Dk. 21-29 Umut Pusat ( Denizli BBSK )

MAÇTAN DAKİKALAR

**********************

Dk.12: Sakaryaspor’dan Canberk Özdemir, yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü.

Dk.13: Denizli BBSK, kazandığı penaltı vuruşunda Hasan Demir’in vuruşuyla 1-0 öne geçti.

Dk.21: Denizli BBSK’nin atağında topla buluşan Umut Pusat, topu ağlara gönderdi. Denizli ekibi farkı 2’ye çıkardı.

Dk.29: Denizli BBSK, geliştirdiği atakta 3. gole yine Umut’la ulaştı. Ceza sahasında topla buluşan Umut Pusat, topu ağlara gönderdi. Denizli farkı 3’e çıkardı. Sakaryasporlu taraftarlar, ilk yarının bitiş düdüğüyle birlikte takıma tepki göstererek stattan ayrıldı.

İkinci yarı başladı.

Dk.68: Sakaryaspor’dan Volkan Yılmaz’ın yerine Hacı Ömer Doğru oyuna dahil oldu.

Dk.79: Denizli BBSK’da Gökhan Açıkgözü’ün yerine oyuna Samet Kumbaşı girdi.

Mücadele 3-0 sona erdi.

 

ss

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!