BÖYLE OLUR AĞALARIN DÜĞÜNÜ 3-0

featured

BÖYLE OLUR AĞALARIN DÜĞÜNÜ 3-0
Teknik Direktörlüğe Osman Özdemir’in gelmesiyle başarılı bir grafik çizen Sakaryaspor Orhangazi İlçe Stadında konuk olduğu Orhangazispor karşısında bu başarısını sürdürdü ve 6’da Altı yaparak ligdeki iddiasını sürdürdü. Maçın ilk yirmi dakikasında oyunu kontrol ederek oynamaya çalışan Sakaryaspor iken 11. Dakikada Orhangazispor’un ilk yarıdaki tek pozisyonunu yaşadı. İlk yarı sona ererken bir köşe atışından gelen topu Zafer Aydoğdu kafayla ağlara gönderirken ligdeki 8. Golünü kaydederek kendi performansında rekoru kırdı. İkinci yarıda ise maç tamamen Sakaryaspor’un kontrolü altında geçti. Sahanın en iyi adamlarından iki kanat oyuncusu Erçağ ve Fatih’in kestiği toplar Orhangazi kalesinde adeta kabus haline gelirken böyle iki pozisyonda topa yükselen Coşkun iki gol attı ve Sakaryaspor karşılaşmadan 3-0 Galip ayrıldı. Maçın sonunda ise yağan yağmurda açık tribünde ıslanan 500 Kadar Sakaryaspor taraftarı takımlarını tribüne çağırarak galibiyet sevinçlerini birlikte paylaştılar. Erçağ yine taraftarın isteğini kırmadı ve sahaya çıkarak taraftara üçlü çektirdi.
İLK YARIDA TEK GOL SON DAKİKADA GELDİ
Orhangazispor’a konuk olan Sakaryaspor maça temkinli başladı. Oyunu kontrolüne almaya çalışan yeşil siyahlılar maçın 14. Dakikasında gelişen bir Orhangazispor atağında Murat’ıngol pozisyonunu atlattı. Bundan sonra açılan Sakaryaspor bilhassa maçın 25. Dakikasından sonra rakibinin üzerine iyice yüklendi. Maçın 44. Dakikasında Sakaryaspor köşe atışı kazandı Serdar’ın atışına çok iyi yükselen Zafer her zamanki gibi rakip ağları havalandırdı ve Sakaryaspor ilk yarıyı bu golle 1-0 Önde kapattı.
İKİNCİ YARIDA TAMAMEN SAKARYASPOR
Maçın ikinci yarısında ise oyunun kontrolünü tamamenele geçiren Sakaryaspor, Orhangazispor kalesi önünde pozisyonlar bulmaya başladı. Bunlardan birinde maçın 58. Dakikasında Orhangazispor’un uzaklaştıramadığı topla buluşan Erçağ sağ taraftan çok iyi kesti, arka direkte topla buluşan Coşkun kafayla topu ağlara gönderdi ve Sakaryaspor farkı ikiye çıkarttı. Maçın 64. Dakikasında topla ileriye çıkan Burak ceza alanı dışından topu kaleye sert bir şekilde gönderdi kaleci bu topu güçlükle kornere çeldi. Kullanılan köşe atışında topa çok iyi iyükselen Coşkun kendisinin iki ve takımının üçüncü golünü kaydetti. Maçın 68. Dakikasında Fatih’in uzaktan aşırtma vuruşu doksandan geriye döndü. Yine 75. Dakikasında bu defa Talha uzaktan şansını denedi direğe çarpan top Coşkun’a çarptı ve direkten dışarıya çıktı. Maçın 84. Dakikasında Ferhat orta alandan kaptığı topla ceza alanına yaklaştı kaleye gönderdi ama kötü vurunca top dışarıya çıktı. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sakaryaspor Orhangazi’den üç puan daha alarak seriyi 6’da 6 yaptı.
HABER : Burhan UĞUR
STAD: Orhangazi İlçe Stadı
HAKEMLER : Eser Birinci*** Özgür Fatih Kalaycı*** Vural Gül***
ORGANGAZİSPOR : Mehmet** Uğur Adem** Yasin** ( Erkut Dk. 54 ) Mehmet** Yusuf ** Ömer** ( Ferdi Dk. 71 ) Murat** Yunus* Volkan** ( Mustafa Dk. 85 ) Mehmet
TEKNİK DİREKTÖR : Özgür Zengin
SAKARYASPOR A.Ş : Bora *** Canberk*** Zafer*** Serdar *** Hüseyin Altuğ** ( Ferhat Dk.83 ) Fikret*** Talha*** Fatih *** ( Enes Dk 85 ) Coşkun*** ( Mümin Dk. 81 ) Burak*** Erçağ****
TEKNİK DİREKTÖR . Osman Özdemir
GOLLER: Dk. 44 Zafer Dk. 58-65 Coşkun ( Sakaryaspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!