BOLU’DAN GALİBİYETLE DÖNÜYORUZ:2-1

featured

BOLU’DAN GALİBİYETLE DÖNÜYORUZ

Sakaryaspor 3. Hazırlık kampı süresi içerisinde yaptığı 5. hazırlık karşılaşmasında Bolu Abant Termal Otel sahasında Spor toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çatalcaspor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında tamamen üstünlüğü ele geçiren Sakaryaspor ilk Murat Hacıoğlu ve Serdar’ın atığı gollerle 2*0 Önde kapattı. Maçın ikinci yarısında gençleri sahaya süren yeşil siyahlılar kalelerinde bir gol gördüler ve Sakaryaspor 5. Hazırlık karşılaşmasında sahadan 2-1 Galip ayrıldı.

BASKILI FUTBOL GOLLERİ GETİRDİ

Maçın ilk yarısında rakibine nazaran daha baskılı bir futbol oynayan yeşil siyahlılar çok pas yaparak rakiplerinin hata yapması için gayret sarf ettiler. Bunun semeresini de 15. Dakikada gördüler. Bu dakikada biri köşe vuruşunda savunmadan dönen topu kapan Murat Hacıoğlu altı pas üzerinde çok klas bir şekilde  topu ağlarla buluşturdu ve Sakaryaspor 1-0 Öne geçti. Maçın 30. Dakikası oynanırken ceza alanımız içerisinde meydana gelen karambolde Aytaç topu kornere çeleyim derken az kalsın kendi kalesine gönderiyordu. Maçın 43. Dakikasında ilk yarının en iyilerinden Canberk ceza alanına girdi ama şut atacağı yerde pas vermeyi tercih edince top savunmaya çarptı ve ceza alanı dışına çıktı. 41. Dakikada bir Sakaryaspor baskısında ceza alanı önünde rakip savunma elle oynadı. Frikik atışını kullanan Serdar topu kalecinin sağından ağlarla buluşturdu ve Sakaryaspor’u 2-0 Öne geçirdi. Geride kalan dakikalarda yine Sakaryaspor’un baskılı oyunu vardı ancak başka gol gelmedi ve ilk yarı Sakaryaspor’un 2-0 Üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIDA GENÇLERLE

Maçın ikinci yarısına başlarken Sakaryaspor 6 Oyuncu değişikliği yaparken, Çatalcaspor da 1 Oyuncu değişikliği ile başladı. İkinci yarının başlarında oyuna ikinci yarıda giren Ferhat Yazgan’la bir pozisyon yakaladık ama Ferhat’ın kafa vuruşu golle sonuçlanmadı. Maçın 80. Dakikası itibariyle Sakaryaspor 4 Genç oyuncuyu sahaya sürdü. Bu dakikalardan itibaren Çatalcaspor baskılı oynamaya başladı. 81. dakikada sağdan gelen bir ortaya Recep kafayı vurdu ama top üst direkten geriye geldi. 82. Dakikada bir Sakaryaspor kontra atağında top kaleye giderken gol mü değimli derken maçın hakemi oraya koşarak her nedense maçı hakem atışı ile başlatmayı uygun gördü. Maçın 86. Dakikasında Çatalcaspor’dan Muhammet Harun ceza alanımıza girerken düşürüldü verilen penaltı atışını Recep kullandı ve kaleci Hüseyin’i terse yatırarak aradaki farkı bire indirdi 2-1. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma Sakaryaspor’un 2-1 Üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇIN KÜNYESİ

SAHA : Abant Termal Otel sahası

HAKEMLER : Fatih Soyaydın- Serdar Deniz- Engin Eryılmaz

ÇATALCASPOR :Doğan- Gökhan- Oğuzhan- ( Cevat ) Mehmet- Arif- Serkan- Deniz- Sertaç- Recep- Mikail- Sadık Arda

TEKNİK DİREKTÖR : Kadir Akbulut

SAKARYASPOR A.Ş : Ozan- ( Hüseyin )-Fikret- ( Berk )- Canberk- (  Hacı Ömer ) (Furat )- Aytaç- ( Bilal ) Zafer- ( Burak ) – Serdar- Ceyhun )- Ahmet- Talha- ( Görkem )- Serdar –( Ceyhun )- Özenç- Murat- ( Anıl )- Hakan ( Emre )

TEKNİK DİREKTÖR : İsmail Cem Cambaz

GOLLER . Dk. 15 Murat Hacıoğlu Dk. 41 Serdar ( Sakaryaspor )

sakaryaspor  ens (1) sakaryaspor  ens (2) sakaryaspor  ens (3) sakaryaspor  ens (4) sakaryaspor  ens (5) sakaryaspor  ens (6) sakaryaspor  ens (7) sakaryaspor  ens (8) sakaryaspor  ens (9) sakaryaspor  ens (10) sakaryaspor (1)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!