BÖLGESEL’DE KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYEMEDİK !

featured

BÖLGESEL’DE KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYEMEDİK !

Bölgesel Amatör Lig’de 5’nci hafta maçları geride kaldı. Temsilcilerimiz kötü gidişe dur diyemedi. Adapazarıspor ve Karasuspor, rakiplerine boyun eğerken, Sapanca Gençlik ise son dakikada puanı kurtardı.

ZİRVEDEN KOPTULAR

Bölgesel Amatör Lig’de temsilcilerimiz kötü gidişe dur diyemedi. 5’nci haftası geri kalan grupta oynanan maçlarda Adapazarıspor evinde Karasuspor ise deplasmanda mağlup olarak galibiyet özlemlerine son veremedi. Sahasında puanı olmayan Derincespor’ u konuk eden Sapanca Gençlikspor’da rakibi önünde bir puanı son dakikada kurtararak üç puan hasretini sonlandıramadı. Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden takımlarımızdan Karasuspor 5 Maçta 2 Galibiyet, 1 Beraberlik ve 1 Yenilgi alarak puan cetvelinde 7 Puanla 7. Sıraya inerken, Sapanca Gençlik te geride kalan 5 Haftada 1 Galibiyet, 2 Beraberlik ve 2 Yenilgi ile 9. Sırada kaldı. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Adapazarıspor herkesi şaşırttı. Mavi beyazlılar geride kalan haftalarda sadece 1 Galibiyet alarak 1 Beraberlik ve 3 Yenilgi ile ve 4 Puanla 14 Takımlı 1.. Grup puan cetvelinin 11. Sırasına indi Grupta zirve yolunda iyice geriye düşen temsilcilerimiz arasındaki ligde kalma savaşı ise nefesleri kesecek.

HAFTANIN PROGRAMI

29 Ekim Pazar

14.00 Adapazarı-Sapanca Gençlik

14.00 Karasuspor-Beylikdüzü

14.00 Kestel BLD-Derincespor

14.00 Zafer-Beylerbeyispor

14.00 Gebzespor-Başiskele Doğantepe

14.00 Maltepe-İnegöl Kurtuluş

14.00 Bulvar-Nilüfer Erdemli

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!