BÖLGESEL AMATÖR’DE HESAPLAR ÜÇ PUAN ÜZERİNE

featured

BÖLGESEL AMATÖR’DE HESAPLAR ÜÇ PUAN ÜZERİNE

Bölgesel Lig’de 16’ncı haftanın maçlarını hazırlanan Sapanca Gençlikspor, Serdivanspor ve Kırkpınarspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruluyor. Maçların tümü Pazar günü saat 14.00’da oynanacak.

SAPANCA GENÇLİK DEPLASMANDA ÜÇ PUAN ARAYACAK

Bölgesel Amatör Lig’in 16’ncı haftasında Sapanca Gençlikspor, Ataşehir Çamolukspor’un konuğu olacak. Lig’de 17 puanla 7’nci sırada bulunan Sapancaspor’da hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Yeşil-Beyazlılar zorlu deplasmanda kazanıp haftayı hedefledikleri şekilde kapatmanın hesaplarını yapıyor.

KIRKPINARSPOR MUDANYASPOR’A KONUK OLACAK

Lig’de 10 puanı bulunan Kırkpınarspor’da haftayı deplasmanda geçirecek. Pazar günü Mudanyaspor’un konuğu olacak olan sarı-lacivertli ekipte tek hedef galibiyet olarak belirlendi. Antrenör Mehmet Uçar zorlu maçtan galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını söyledi.

SERDİVANSPOR EVİNDE LİG SONUNCUSUNU AĞIRLAYACAK

Bölgesel Lig’de ki bir diğer temsilcimiz Serdivanspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Gürsu Belediyespor ile karşılaşacak. Maçın hazırlıklarına devam eden Reşat Salpat’ın öğrencilerinde moraller yerinde. Tecrübeli teknik adam Salpat, Mudanya maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.    HABER : Sırrı ŞANLI

BÖLGESEL’DE HAFTANIN PROGRAMI

29 OCAK 2017 PAZAR

14:00 Erokspor – Gaziosmanpaşa

14:00 Altınova Belediyespor – Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş.

14:00 Ataşehir Çamoluk Spor – Sapanca Gençlikspor

14:00 Serdivanspor – Gürsu Belediyespor

14:00 Zaferspor – Nilüfer Erdemli Sportif Hizmetler San.ve Tic.A.Ş.

14:00 Mudanyaspor – Sakarya Kırkpınarspor

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!