BÖLGESEL AMATÖR’DE BİZ BİZEYİZ

featured

BÖLGESEL AMATÖR’DE BİZ BİZEYİZ

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden takımlarımızdan Kırkpınarspor ile Serdivanspor Cumartesi günü Sapanca Atatürk Stadında saat 15.00’da karşı karşıya gelecekler. Ligin ilk haftasında talihsiz bir yenilgi alarak lige başlayan ancak ardı ardına aldığı iki galibiyetle zirveye konan ve geçtiğimiz hafta farklı bir yenilgi alarak inişli çıkışlı  bir grafik çizen Kırkpınarspor ile ligde henüz aradığını bulamayan Serdivanspor arasındaki mücadelenin sonunda galip gelecek olan takım hanesine 3 Puan yazdırırken puan cetvelinde de iyi bir yere konmak istiyorlar.

SAPANCA SİFTAH YAPMAK İSTİYOR

BAL’da oynadığı dört maç sonunda üç puanla tanışamayan Sapanca Gençlikspor, hafta sonu evinde ağırlayacağı Çengelköy maçı öncesi iddialı. Yeşil-beyazlı takımda hedef, evinde siftah yapmak.

“ ÜZERİMİZDEKİ ŞANSSIZLIĞI ATLATACAĞIZ “

Sapanca Gençlikspor, Bölgesel Amatör Lig’de 5’nci hafta karşılaşmasında evinde konuk edeceği Çengelköy maçının hazırlıklarına başladı. Ligde oynadığı son üç maçtan beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlı takım, taraftarı önünde oynayacağı maçı kazanarak hem şanssızlığını kırmak hem de ilk galibiyetini almaya çalışacak. Çengelköy ile oynayacakları maçı kazanarak ligde siftah yapacaklarını belirten Sapanca Gençlikspor Antrenörü İsmail Yılmaz, bir galibiyete ihtiyacı olduklarını söyledi. Antrenör Yılmaz, “Üstümüzde bir şanssızlık var. Çengelköy maçını kazanarak üç puan özlemimize son vereceğimize inanıyorum” dedi.

22.10.2016 CUMARTESİ

SAPANCA                          15:00    Kırkpınarspor-Serdivanspor

23.10.2016 PAZAR

SAPANCA                          15:00    Sapanca Gençlik         Çengelköy Futbol Yatırımları aş.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!