Bölgesel Amatör Lig 9 Haziran’da başlıyor

featured

Bölgesel Amatör Lig 9 Haziran’da başlıyor

Sıkıştırılmış bir takvim ile oynatılacak olan 2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig’e katılacağını beyan eden 108 takımın müsabakaları 09 Haziran 2021 Çarşamba günü başlayacaktır.

BAL’a katılacağını belirten 108 takım 4 ayrı bölgede, 4 takımlı üç ve 3 Takımlı beş grupta 27’şer takımın katılımı ile çift devreli lig usulüne göre deplasmanlı olarak oynanacak. Her bölgede grup birincisi olan 8 takımın tarafsız grup merkezlerinde tek maç eleme usulü oynayacakları çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları sonunda bölge birincisi olan 4 takım TFF 3.Lig’ine çıkma hakkı kazanacak.

3 TAKIM AYNI GRUPTA

Sakarya’ytı Bölgesel Lig’de temsil edecek olan Karasuspor, Erenlerspor ve Hendekspor 1.Bölge 4.Grup’ta yer alacak. 3 Takımımız arasında çift devreli lig usulüne göre oynanacak olan maçların ardından grup lideri olacak takım diğer 7 grup birincisi ile bölge finallerinde karşı karşıya gelecek.8 takımın tarafsız grup merkezlerinde tek maç eleme usulü oynayacakları çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları sonunda bölge birincisi olan takım 3.Lig’e yükselecek.

Temsilcilerimiz final etabından, İstanbul, Zonguldak, Kocaeli, Düzce, Bursa ve Çanakkale ekiplerinden finale kalan takımlarla yarışacak

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!