Boksta Türkiye 3.sü olan Edanur Kaya, İl Müdürümüzü Ziyaret Etti

featured

Boksta Türkiye 3.sü olan Edanur Kaya, İl Müdürümüzü Ziyaret Etti

 Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonasında 3.’lük madalyası kazanan Edanur Kaya, antrenörü Ercan Altun, Akdemir Spor Kulübü Başkanı Bayram Akdemir ve İl Müdürlüğü antrenörü Muhammed Ali Keskin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret etti.

05-10.01.2016 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonasında mücadele eden ilimiz sporcusu Edanur Kaya, gençler 54 kg’da Türkiye 3.sü olma başarısı gösterdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, “Sporcumuz Edanur Kaya ve antrenörü Ercan Altun’u tebrik ediyorum. Kısa sürede bu dereceyi elde eden sporcumuzun uluslararası düzeyde de başarılar kazanacağına inanıyorum” diye konuştu.

Antrenör Ercan Altun sporcusu ile gurur duyduğunu belirterek “8 ay gibi kısa bir sürede Edanur Kaya Türkiye Şampiyonasında derece aldı. Uluslararası düzeye ulaşıp madalya kazanması için çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

DSC_0117

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!