Bodrumspor-Sakaryaspor Maçının Özeti

featured

Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında üst sıraları ilgilendiren karşılaşmada Bodrumspor evinde Sakaryaspor’u 5-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk çeyreği dengeli geçerken, gol perdesini açan takım Bodrumspor oldu. 19. dakikada Kenan Özer ile 1-0 öne geçen ev sahibi ekip 26. dakikada yeniden Kenan Özer ile skoru 2-0 yaptı.

Etkili oyununu sürdüren Bodrumspor 36. dakikada Adis Jahovic’in asistinde Samet Yalçın’la bir gol daha buldu ve ilk yarının sonucunu 3-0 olarak belirledi.

İkinci yarıya değişiklerle başlayan Sakaryaspor oyuna denge getirse de Adis Jahovic etkili oyununu bir de golle süsleyerek 58. dakikada takımını 4-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın sonucunu belirleyen gol 90+3. dakikada, maçtaki 2. golünü kaydeden Samet Yalçın’dan geldi ve 5-0 Bodrumspor’un üstünlüğüye sona erdi.

Bu sonuçla beraber Bodrumspor puanını 14’e çıkararak üst sıralar için önemli bir galibiyet alırken, Sakaryaspor 12 puanda kaldı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!