Bodrum yolcuları

Bodrum yolcuları

Lig’in 14. haftasında oynanacak olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Sakaryaspor maçında Tatangalar’a ayrılan kontenjan yüzde 5 kuralına göre 232 olarak açıklanmıştı. Yarın saat 13.30’da Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak olan mücadele de Sakaryaspor taraftarlarına ayrılan tribünün tamamen dolması beklenirken Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Sakaryaspor maçı TV 264’ün naklen yayın programına girdi. Her iki takım içinde büyük önem taşıyan maçı İstanbul’dan hakem Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

Bodrum 11’i

  1. Lig Beyaz Grup’ta 7. deplasmana çıkıyoruz, 25-11-2018 pazar saat 13.30’da Bodrum İlçe Stadı’nda 24 puanlı Bodrum Belediyespor’a konuk olacağız. Geride kalan 6 deplasmanda 5 kez kazanan, bir kez berabere kalan Sakaryaspor 3 puan umuduyla bu deplasmana hazırlanırken teknik patron İsmail Ertekin “Bodrum’u yenerek zirve yürüyüşümüz sürdüreceğiz” dedi. Sakaryaspor’da sağbek Fikret ve orta sahanın dinamosu Serkan Odabaşoğlu 3 sarı kartla sınırda, tek eksik gribe yakalanan Berk İsmail, hafif sakatlığı bulunan Berkaycan’ın son durumu iyi, işte muhtemel 11; Oğuz – Ferit, Berkaycan, Ümit Yasin, Canberk – Zahit, Ferhat, Oğuz, Serkan, Dilaver – İlyas.
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!