BMX Dünya Kupası’nda Cengiz Kurtoğlu ve Murat Kekilli gecesi

featured

BMX Dünya Kupası’nda Cengiz Kurtoğlu ve Murat Kekilli gecesi

Büyükşehir Belediyesi’nin 3-4 Haziran’da gerçekleştireceği BMX Supercross Dünya Kupası yarışları kapsamında ünlü şarkıcılar Cengiz Kurtoğlu ve Murat Kekilli Bike FEST’te sahne alacak.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, dünyada bisikletin merkezi olduğunu gerçekleştirdiği dev organizasyonlarla tescilliyor. Dünyanın en prestijli bisiklet yarışları BMX, MTB ve Tour Of’a Sakarya Bike Fest adı altında ev sahipliği yapan Büyükşehir, son olarak dünyanın en heyecanlı bisiklet yarışı olan supercross dünya yarışına imza atacak.

 

İki güzel konser

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin talimatıyla Sakarya Bike Fest BMX ilk yarışlarından sonra iki güzel konser organize edildi. Türkiye’nin önemli sanatçılarından Cengiz Kurtoğlu ve Murat Kekilli Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde yarışların yapıldığı günün akşamında konser verecek.

 

“Tüm Sakarya’yı bekliyoruz”

 

Açıklanan takvime göre dünya kupası yarışlarının start alacağı 2 Haziran saat 20.30’da Murat Kekilli, 3 Haziran saat 20.30’da ise Cengiz Kurtoğlu sahne alacak. Konserler ücretsiz olacak ve tüm Sakarya, dev bir tribün alanına sahip vadide doyasıya eğlenecek.

 

Tüm Sakarya’ya çağrı yapan Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya’mızın güzel insanlarını şarkıları hep bir ağızdan söylemek ve bu heyecanı paylaşmak için Avrupa’nın en kapsamlı bisiklet tesisi olan Ayçiçeği Vadisi’ne davet ediyorum. Önce yarışlarda, sonra konserlerde buluşalım” diyerek çağrı yaptı.

 

Takvim şu şekilde:

● 3-4 Haziran 2023

UCI BMX Supercross World Cup1,2 – (Dünya Kupası)-Ayçiçeği Bisiklet Vadisi

Başlangıç Saati: 09:00 –17:00

● 10-11 Haziran 2023

UEC BMX European Cup Rounds 9,10 -(Avrupa Kupası)-Ayçiçeği Bisiklet Vadisi

Başlangıç Saati: 09:00 – 17:00 (Saatlerinde Değişiklik Olabilir

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!