Bize bırakılan eserlere sahip çıkmalıyız

featured

Bize bırakılan eserlere sahip çıkmalıyız

Engelliler Birlik Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Zehra Toy, 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’nci yıl dönümünde saygıyla yad ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Engelliler Birlik Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Zehra Toy10 Kasım Atatürk’ü Anma günü nedeniyle yayımladığı mesajı şöyle;

“Türk Milletinin Anadolu topraklarından silinmeye çalışıldığı bir dönemde, emperyalist güçlerin kuşatması altında bulunan yurdumuzu, “Ya İstiklal Ya Ölüm” parolasıyla kurtaran Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimize şükran borcumuzu ödemek için bize bırakılan eserlerine sahip çıkmalıyız. Atatürk’ün “En Büyük Eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni, ilelebet yaşatmak, Başkomutan Atatürk’e ve bu uğurda canlarını verenlere saygının en büyüğü olacaktır. Aramızdan ayrılışının 82’nci yılında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!